Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćolkaaa

Moją szwagierkw do reszty powalilo!!!!

Polecane posty

Gość gośćolkaaa

Zalozylam tu kiedys temat o tym ze siostra mojego meza pomalowala paznokcie swojej 10 miesiecznej corce. Teraz dziewczynka ma dwa latka i ZAWSZE JAK JA WIDZE ma pomalowane paznokcie w dloniach i w stopach tez. Przuzwyczailam sie, olewam to, nie mpje dziecko. Ale ostatnio zostawilam u niej jako ze jest chrzestna moja corke ktora ma 7 miesiecy. Wracam po nia a ta ma pomalowane paznokcie!!!!! Myslalam ze mnie krew zaleje. Jednak opanowalam sie spokojnie zapytalam czym mam to zmyc tak malemu dziecku a ona na to - no normalnie zmywaczem. Cholera czy to jest normalne???? Nie wytrzymalam i unioslam sie bo nerwy mi puscily, w efekcie ani ona ani tesciowa ze mna nie gadaja bo przesadzilam... masakra poprostu...

Gość gość
Mysle ze przesadzasz...nic takiego sie przeciez nie stalo...

Gość gość
A wlasnie ze sie stalo, ja tez nie chcialabym zeby ktos mi traktowal dziecko smierdzacym lakierem i jeszcze bardziej smierdzacym i szkodliwym zmywaczem. Autorko tez zrob szwagierce jakas zlosliwosc. Narob malej milion warkoczykow z jakims szajsem i niech potem sobie to matka roku rozplatuje :p

Gość gość
Szkoda ze szwagierka noworodkowi paznokci nie pomalowala kurcze nie ktorzy to chyba maja trociny w glowie ja mojej 6latce nie maluje bo po co zdazy sie jeszcze namalowac i na tapetowac

Gość gość
*Z jakims KOLOROWYM szajsem

Gość gość
Pewnie z jakiejs wsi ta twoja szwagierka...a co na to maz??

Gość gość
To po co zostawiasz jej dziecko skoro jej nie ufasz?

Gość gość
To po co zostawiasz dziecko szwagierce? Pewnie, że przesadziłaś. Mogłaś delikatnie zwrócić uwagę, a nie robić awanturę.

Gość gośćolka
Zostawilam bo to jej ciocia, ufalam jej, nie spodziewalam sie ze jest zdolna potraktowac moje dziecko jak lalke barbi.

Gość gość
zabieraj swoje dziecko ze sobą ,albo sie dostosuj do warunkow opieki osoby pod którą ją zostawiasz s/z/m

Gość gość
Już nie przesadzajcie! miała prawo sądzić, że jej dziecka paznokci ta kobieta nie tknie. Kto normalny zrobiłby coś takiego cudzemu dziecku?

Gość gość
Takim dzieciakom przecież ząbki idą i rączki w buzi trzymają żenada

Gość gość
Zostawiła dziecko z ciocią nie spodziewała się, że baba odwali taki numer.Autorko bądź mądrzejsza na przyszłość tylko nie bardzo rozumiem co teściowa ma w tym sporze do gadania? Niech nie wtyka wścibskiego nosa w nieswoje sprawy.T rzymaj się od tych debilek z daleka pozdro :)

Gość gość
pomalowanie paznokci to tak samo jest wsiowe jak niemowle z kolczykami.

Gość gość
Tu nie chodxi o upiekszanie, tylko szkodliwosc lakieru i zmywacza do paznokci na skore dzievka. Skora dxiecka jedt bardzo cienka i wrazliwa na toksyny. Przeciez w czym myjecie dzieci? Mydlami czy srodkami przeznaczonymi dla dzieci? Kremami tez dzieci smarujecie tymi co moga uzywac dzieci... Lakiery i zmywacze do paznokci nie sa przrznaczone dla dzieci, szczegolnie tak malutkich!!!!! Twoja szwagierke zwyczajnie pokrecilo, ze naraza swoje dziecko i twoje na dzialanie toksyn, ktore powinno unikac...