Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się szybko wyrobić rano???

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! powiedzcie mi ile czasu rano zajmuje wam ogarnięcie sie? bo ja muszę wstawac połtorej godziny wczesniej, zeby sie umyc ubrac pomalowac uczesac. masakra jakas. nawet sniadania nie jem, bo juz nie ma czasu. Moze sie lenie i wolno wszystko robie ale wiecie jak to jest czlowiek sie nie wyspi... jak slysze, ze ktos wstaje pol godziny przed wyjsciem to jestem w szoku :O czy ten ktos sie nie myje czy co ? prosze poradzcie co mozna zrobic, aby skrocic ten czas rano na szykowanie, chcialabym dluzej pospac :(

Mam podobnie do Ciebie ale w sumie nie wiem co Ci doradzić. Może jakaś tylko minimalistyczna fryzura i makijaż? Ubrana naszykować dzień prędzej, podobnie z jedzeniem które byś mogła wziąć ze sobą. Ja osobiście wolę wcześniej wstać, mieć więcej czasu dla siebie i jakoś tam w miarę przyzwoicie wyglądać, człowiek pewniejszy i przy okazji mniej stresów już z rana wynikających z biegania po domu i robieniu wielu rzeczy na raz :D Chyba pozostaje nam się pogodzić że jedna kobieta potrzebuje mniej czasu na tzw. "wyszykowanie się" a druga trochę więcej :)

Gość gość
Przygotuj sobie ubrania i śniadanie dzień wcześniej

Gość gość
Up