Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kafe

co sądzicie o tak grubym penisie?

Polecane posty

Gość gość
Nie chwalę się i nie uważam za obdarzonego ale w obwodzie mam 15,5 i długości w erekcji 16 cm. W spoczynku niepozorny siusiaczek

Gość gość
Jestem facetem i muszę powiedzieć, że grubszy jest podobno lepszy i Twoje 15,5 jest całkiem ... Mam 15 i długość 20 w zwisie 16. d**y też nie rozrywa :) Każdy ma i to większy czy mniejszy. Też każda woli innego.

Gość gość
Lubię się raz na jakiś czas wybrać do sauny aby popatrzeć sobie na fajnych nagich facetów.

Gość gość
Witam. Ja tem mam bardzo grubego 15cm obwodu i 16,5 cm dlugości problem jest tylko w tym że jestem bardzo niski 1.52 wzrostu przy tych gabarytach wygląda to śmiesznie mam nawet problem z chodzeniem na basen bo nawet w stanie spoczynku 11 cm i sporej grubości wygląda w gaciach na dużego i sporo ludzi patrzy mi się na gacie że o chichotach panienek nie wspomnę, przy wzwodzie tragedia bo wystaje z gaci ktore są krótkie no bo jesem niestet y niski.

Gość gość
Mi się najbardziej podoba w kobietach które są przyzwyczajone do nagości to że czy jestem w saunie klub łaźnia czy na Potockiej lub na inflanckiej to nie zwracają uwagi na nagich facetów.W innych saunach nie czułem się nigdy tak swobodnie nago.Zawsze się gapily jakby pierwszy raz nagiego faceta widziały

Gość gość
Co do nagości to przede wszystkim polki są daleko za Cywilizowanym Europejska mi bo polki wstydzą się Partnera podczas badań cipki i porodów szok! W cywilizowanym świecie się nie ktepuja męża bo jakoś uprawiają seks nie tylko dla prokreacji! !

Gość gość
Co do nagości to przede wszystkim polki są daleko za Cywilizowanym Europejska mi bo polki wstydzą się Partnera podczas badań cipki i porodów szok! W cywilizowanym świecie się nie ktepuja męża bo jakoś uprawiają seks nie tylko dla prokreacji! !

Gość gość
Kobiety które chodzą do sauny przecież nie wiedzą o tym że z tych malutkich fiutkow podczas erekcji zrobią się duże i grube penisy.One nie maja wyobraźni lub są aż tak mało inteligentne.

Gość gość
Niektóre o tym wiedzą.

Gość gość
Trzeba być mało inteligentną aby o tym nie wiedzieć... Przecież widać że w saunie faceci nie chodzą że stojącymi penisami tylko w zwisie.Będzie jakieś dwa lub trzy razy dłuższy i grubszy.Chyba że któryś jest pierwszy raz w saunie i nie jest jeszcze przyzwyczajony do nagości lub jakaś kobieta wyjątkowo mu się spodoba to może się w takiej sytuacji zdażyć wzwód.

Gość gość
witam, ja mam w obwodzie 16,5 i 16dł, i partnerka narzeka ze ja rozrywam na początku jest ok. która by chciała takiego possać

Gość gość
no no panowie, nic tylko pogratulować

Gość Rescator 555
Gruby w tyłeczku jest miodzio.