Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Popieprzona kierowniczka..

Polecane posty

Gość gość

Np. Moja wredna kierowniczka i znajoma mojej matki.. matka obgaduja mnie, np że nie pomagam w domu, leżę cały dzień w łóżku (mam powody, głęboka depresja, stracona miłość, inna straszna trauma, najchętniej bym się zabił) albo ze niby wolno się ruszam w pracy a zaznaczam ze wszystko wykonuje perfekt i wyrabiam sie z czasem bo jeszcze dużo mi zostaje i po innych poprawiam a ruszam sie tak niezdarnie bo mam podraznienie w mózgu odpowiedzialne za czucie, tempo i koordynacje.. ona oczywiście o tym nie wie Albo ta sama kierowniczka w mcdonaldzie dzis bez powodu skomentowala kasjerke ze nie lubi jej, ze krowa itp.. dlatego ze byla troche grubsza i miala ponura mine. A ta cala kierowniczka sama wyglada jak gowno. Zwalniam się stamtad ale chyba ostro ja zjeebie dzien przed jak matka straci robote to trudno.. Wkurza mnie to wszystko bo w poprzedniej pracy bylem oczkiem w głowie szefostwa najlepszym i najbardziej szanowany pracownikiem ale wtedy jeszcze nie mialem tych problemów. I to byli ludzie na poziomie a tu się taka łajza czepia..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować