Gość gość Napisano Październik 21, 2015 Np. Moja wredna kierowniczka i znajoma mojej matki.. matka obgaduja mnie, np że nie pomagam w domu, leżę cały dzień w łóżku (mam powody, głęboka depresja, stracona miłość, inna straszna trauma, najchętniej bym się zabił) albo ze niby wolno się ruszam w pracy a zaznaczam ze wszystko wykonuje perfekt i wyrabiam sie z czasem bo jeszcze dużo mi zostaje i po innych poprawiam a ruszam sie tak niezdarnie bo mam podraznienie w mózgu odpowiedzialne za czucie, tempo i koordynacje.. ona oczywiście o tym nie wie Albo ta sama kierowniczka w mcdonaldzie dzis bez powodu skomentowala kasjerke ze nie lubi jej, ze krowa itp.. dlatego ze byla troche grubsza i miala ponura mine. A ta cala kierowniczka sama wyglada jak gowno. Zwalniam się stamtad ale chyba ostro ja zjeebie dzien przed jak matka straci robote to trudno.. Wkurza mnie to wszystko bo w poprzedniej pracy bylem oczkiem w głowie szefostwa najlepszym i najbardziej szanowany pracownikiem ale wtedy jeszcze nie mialem tych problemów. I to byli ludzie na poziomie a tu się taka łajza czepia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach