Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta199

Rybnik!

Polecane posty

Cześć ;) Jestem studentką, mieszkam w Rybniku - lubie spędzać czas na plotkowaniu i dobrej zabawie, dlatego szukam koleżanki, która chętnie wyskoczyłaby na kawe, piwo, zakupy czy do klubu i spędziła wesoło czas.

Gość gość
To straszne mieszkać w Rybniku.Pełno rond z obrzydliwymi instalacjami,miasto marketów i korków.

Gość gość
A ja uważam, że Rybnik to bardzo ładne miasto :) Sama mieszkam tu od 5 lat i bardzo mi się podoba. Niestety na "koleżankę dla studentki" już się nie nadaję, ale pewnie znajdziesz kogoś fajnego do wspólnego spędzania czasu :)

Gość gość
Co za czasy,że trzeba szukać koleżanki przez internet:-PJa z kolei musiałam wynieść się z Rybnika z powodu pracy,zresztą mało znajomych wróciło tam po studiach,bo niby po co?Po nędzną pracę w markecie albo zasiłek dla bezrobotnych.Dużo młodych osób wyjechało w ogóle z kraju.Rybnik nie wygląda źle,ale nie jest to miasto dla młodych ludzi z ambicjami.Chyba,że masz wpływowe osoby w rodzinie i załatwią pracę.Można sobie wysyłać CV w nieskończoność i nic nie zdziałasz:-(

A czemu nie w internecie? :p Bez uprzedzeń błagam. Rybnik nie jest zły, lubie to miasto mimo iż studiuje w innym to na weekendy i tak ciągnie mnie tutaj. W życiu różnie bywa, moi znajomi rozjechali sie po kraju, pewne kontakty sie urwały i przydałoby się poznać kogoś z kim można gdzieś wyskoczyć i spędzić miło czas - dlatego tutaj jestem ;)

Gość gość
Jakaś koleżanka na pewno się znajdzie,powodzenia:-)