Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kagusia

2 lata starań, pozamaciczna, torbiele , a teraz 17 dc ból brzucha :(

Polecane posty

Cześć dziewczynki w końcu odważyłam się zarejestrować. Mam 23 lata, z mężem od 2 lat staramy się o dziecko, we wrześniu ubiegłego roku przytrafiła się ciąża, ale niestety... 6 tydzień pozamacicznej jajowodowej ciąży ;( do dzisiaj nie mogę się pozbierać. Później okazało się, że prolaktyna za wysoka jest ( już jest w miarę ok po bromergonie), w tamtym miesiącu owulacja, plamienie - później straszny ból, wizyta i krwiak 4 cm na jajniku :( teraz przed owu byłam u lekarza wszystko ok, 2 pęcherzyki na jajniku po 13 mm - mówi ze za 3 dni owu powinna być.. niestety praca męża pozwoliła na staranka dopiero po 5 dniach od wizyty.. wczoraj 17 dc i ból jak na miesiączkę, dzisiaj to samo + lekki ból jajnika na którym był krwiaczek ( na drugim były pęcherzyki) Jak myślicie co może oznaczać ten ból jak na okres???? Bo zaczynam się znowu stresować, że może się tam znowu coś dziać. W piątek w 21 dc mam zrobić prolaktynę i sprawdzić czy była owu.. Jak była to niestety ale musimy porobić z mężem badania płodności, bo sam lekarz zaczyna być zaniepokojony czasem starań.