Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ma mnie za lenia!!

Polecane posty

Gość gość

Czesc. nie wiem po co tu pisze, musze to po prostu z siebie wyrzucic, nawet jak nikt tego nie odczyta. skonczylam studia, wyszlam za mąż. zaczelam szukac pracy w swoim zawodzie, no ale jak to czesto bywa, ciezko z tym jest... minely 3 miesiace, a ja nadal nic nie znalazłam. W koncu postanowilam, ze pojde byle gdzie - na słuchawki. pracowalam tam juz w czasie studiow wiec wiem co i jak. zaczelam czytac opinie o firmie i nie sa zbyt dobre. zaczelam sie zastanwaic czy dobrze robie, ze tam idę, zwlaszcza ze umowe podpisuje sie juz przed szkoleniem i trzeba minimum 3 miesiace przepracowac bo inaczej kara pieniezna. dzwonili do mnie kilka razy, czy na pewno chce itd, ogolnie widac ze im zalezy na pracownikach... dziwne to troche, ze nie maja chetnych, ciekawe dlaczego... no ale do rzeczy. powiedzialam o swoich obawach mezowi, a on do mnie wyskoczyl, ze jestem leniwa, nie chce mi sie pracowac itd. ze tylko szukam wymowki zeby nie isc do pracy... masakra. dodam, ze on ma dobre zarobki, wiec do tej pory, szukania pracy bylam na jego utrzymaniu te 3 miesiace. wiem, ze zaraz karierowiczki przyznaja racje mojemu mezowi, ze jestem leniwa, bo przez 3 miesiace nie pracowalam, ale moze ktos obiektywnie na to popatrzy i powie, kto ma racje? maz mi duzo przykrych slow powiedzial, ja jemu tez i teraz nie wiem, czy powinnam przeprosic czy co....

Gość gość
męża na pewno nie przepraszaj do pracy idz w ciągu tych trzech miesięcy szukaj dalej

Gość gość
za kogo wy za mąż wychodzicie ... jestem 6 rok na utrzymaniu męża , słowa przykrego nie usłyszałam ...

Gość gość
Jak to? Dlaczego obawiasz sie, ze ktos na Ciebie naskoczy? Jezeli juz to nie beda to karierowiczki (bo i im sie zdarza, ze nie maja pracy) tylko zwykle niedojrzale gowniary, ktore zycia nie znaja... Naprawde w dzisiejszym swiecie jest tak, ze jesli sie nie pracuje 3 miesiace to jes t sie kims gorszym? Po to wlasnie jest malzenstwo- po to kobieta ma meza, by w razie czego jej pomogl, podal reke (i odwrotnie). Nie rozumiem, ze mozna sobie takie rzeczy w ogole wypominac...

Gość gość
To w końcu jak długo chcesz pasożytować na twoim mężu? Baba nierób to tragedia. Ja bym cię wypędził już po miesiącu skoro jesteś nieprzydatna. Nie udowodniłaś swojej wartości skoro nie możesz znaleść pracy więc won! Nie nadajesz się na partnerkę w małżeństwie.

Gość gość
21:28- oby Ciebie nigdy nie spotkala utrata pracy, bo mozesz sie przestac sprawdzac jako partner... Masakra, skad tacy debile sie biora...

Gość gość
ile jesteście po ślubie? moim zdaniem źle wybrałaś facet powinien na kolanach się tarzać przed swoją kobietą i być wdzięczny za to że zgodziłaś się zostać jego żoną a ty co żeś za buraka wyciągnęła z pola?