Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BALLADYNA123

Czy to moze byc ciąża?

Polecane posty

Gość BALLADYNA123

Okres spóźnia mi się 7 dni.. Strasznie boli mnie lewy jajnik.. najgorzej jak chodzę i siadam.. oprócz tego okropnie bolą mnie sutki i od trzech dni mam temperature 37.3... Ślub za 5 miesiecy więc wolalabym jeszcze z dzidziusiem poczekac.... 2 dni temu robiłam test i wyszedl negatywny ale wszystkie wiemy ze testy nie zawsze dają pewność a do lekarza ide dopiero w piątek.. Czy któraś z was miała podobnie? Czy to jednak moze byc ciąza?

Gość BALLADYNA123
Podpowiedzcie coś dziewczyny.. Ja wiem że dziennie jest kilka tematów typu czy jestem w ciazy ale przecież po to jest to forum.. żeby sie nawzajem wspierać i pomagac ;)

Gość Liwia290613
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze bolaly mnie piersi, pod prysznicem musialam stac tylem do wody bo draznilo mnie jak woda tryska mi na bolace piersi.Pamietam, ze lewy jajnik tez mnie bolal. Czulam sie jakbym miala dostac miesiaczke. Temperatury nie mierzylam wiec w tym temacie nie pomoge ☺

Gość gość
Mój test był pozytywny 3 dni przed miesiączka. Twój już powinien być. Pewnie nie ma ciąży a @ blokuje twój strach

Gość gość
I co byłaś w ciąży??