Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w callcenter

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie nie wiem co robić.. mam 20 lat. Do tej pory miałam dorywcze prace na kilka dni. Pracowałam przez wakacje kiedy się jeszcze uczyłam w callcenter i teraz też poszłam. 7 h dziennie, na razie są szkolenia a ja się czuje okropnie. Czuję się jak g****o.. nie chce rozmawiać z ludźmi, nie chce tam się z nikim widywać i nie chce tam chodzić. Nie czuję się tam dobrze czy pewnie, nie jestem szczęśliwa i męczę się serio. Jutro mam jeszcze szkolenie i od piątku praca. Niby to 7 giodzin dziennie a ja bede pracowała tam do grudnia tylko ale czuję się okropnie. Ludzie tam są przerażający a jeszcze będę dzwoniła do innych i im zawracała d**e. Czuje że od kiedy skończyłam szkołę zamknęłam się na ludzi ale dobrze mi z tym, a teraz będę musiała mieć z nimi kontakt przez 7h/dziennie. Rodzina myśli że jestem leniwa i nie robem bo nie pracowałam przez ostatnie 2 miesiące, ale ja sie po prostu boje ludzi.

Gość gość
Tez nie lubie kontaktow z ludzmi, dlatego do takiej pracy nigdy bym nie poszedl. Nie masz mozliwosc zmiany?