Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Omdlenie przy komputerze

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dzisiaj popołudniu zdarzyła mi się przykra sytuacja. Otóż zemdlałem przy komputerze nabiłem guza upadając i rozciąłem język. Jak myślicie czy to mogła być przyczyna zbyt długiego siedzenia przed komputerem? I czy muszę iść z tym do lekarza? Dodam że to stało się naglo zaczał mi się jezyk plątać i nie mogłem przeczytać trudnych zdań przy nauce przy komputerze. A potem juz poszło dalej .

Gość gość
teraz czuję się już lepiej zwymiotowałem dużymi kawałkami mięsa (jadłem łapczywie). I ogólnie czuję się dobrze, tylko mam rozcięty język boli mnie głowa i jedna część zębów. :(

Gość gość
teraz zastanawiam się poważnie nad wizytą u lekarza .

Gość gość
Teraz czuję się słabo zjadłem kanapkę z pasztetem i pójdę spać ale boje się że w nocy może się powtórzyć :(

Gość gość
niech ktoś odpisze to poważna sytuacja :(

Gość gość
no co tu pisać sam sobie odpowiadasz jadłeś łapczywie jak świnia masz słaby żołądek nie spodobało się to naturze i postanowiła że uwolni cię od głupoty i się zrzygałeś. Nie psoć podobnie i będzie ok. jak ty naturze tak natura tobie i ona jest mądrzejsza od nas doceń to.MARTA.

Gość gość
Pomijam już to łapczywe jedzenie ale najważniejsza kwestia to omdlenie .. nie wiem czym spowodowane

Gość gość
Liczysz na postawienie diagnozy przez internet?w dosatku na kafe? Omdlenia moga skutkiem roznych schorzen(np.anemii)moga byc z przemeczenia czy na tle nerwowym ale tez powaznych chorob. Zamiast siedziec na forum udaj sie do lekarza. Nikt tu nie jest wrozka aby ocenic realnie co spowodowalo u Ciebie omdlenie.