Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły_milioner

Grać indywidualnie czy wybrać lotto grupowe?

Polecane posty

Gość przyszły_milioner

witajcie czy ktoś z Was gra w lotto? Mam do Was kilka pytań Przede wszystkim czy ktoś z Was korzysta z lotto grupowego? Słyszałem, że nie opłaca się grać indywidualnie i że lepiej spróbować w większej grupie. Czy to prawda? Będę wdzięczny za odpowiedzi.

Gość Tomsonik
Lotto grupowe to nic innego jak kupno kilku/kilkudziesięciu czy kilkuset kuponów przez grupę osób. Pojedyncza osoba nie kupi raczej 100 losów, bo to kosztowne, ale biorąc udział w grupie koszta są mniejsze, tyle że ewentualną wygraną trzeba się podzielić z całą grupą.

Gość gość
Jezeli chcesz byc milionerem totolotkowym to musisz wiedziec jak sie wygrywa w totka . Jezeli masz czas to sie pobaw . Wybierz 18 numerow ktore najczesciej wychodzily w losowaniach w ciagu ostatniego roku . Nastepnie zagraj tymi numerami systemem 18 co tydzien . Jezeli masz pozwolenie na wygrana to w zasadzie juz mozesz sie czuc milionerem . Jest tylko jeden minus , czyli koszty . Glowna wygrana powinna pasc przynajmniej raz ( moze pasc kilka razy ) . Wiec policz ile bedzie cie kosztowac system 18 przez rok , co tydzien . Zeby bylo smieszniej to zawsze jest ryzyko ze tym razen nie wyjdzie , albo ze nie bedziesz mial pozwolenia na wygrana . Ten sposob mozna sprawdzic bez kosztow . Wybierz numery ktore wygrywaly trzy lata temu a potem sprawdz jak by to pracowalo w losowaniach dwa lata temu . W miare prosty i nieskomplikowany sposob zostania milionerem :) Duzo szczescia zycze . PS . to sprawdzanie mozna robic przy pomocy komputera , idzie szybciej niz na piechote .

Gość gość
Czytałem na jednym z for zagranicznych, że grupowe lotto jest lepsze, bo masz mniejsze koszta, a większą liczbę kuponów z liczbami. Niektóre strony internetowe proponują możliwość zakładania grup, które wspólnie grają i dzielą się wygranymi, przykład masz tu: https://www.exbinol.com/pl/Group-purchase/ ale nie próbowałem. Jakoś nie mogę się przekonać do tego, że w lotto można wygrać choć coraz częściej się słyszy o wygranych.

Gość Tadeo
Ja tam w te lotto nie wierzę. Nie znam nikogo, kto by w lotto wygrał.

Gość ElFuego
To poczytaj historie na chociażby http://www.ktowygralwlotto.pl, gdzie opisywane są autentyczne historie tych, którzy wygrali miliony w największych lotkach świata Mnie to przekonuje

Gość ElFuego
To poczytaj historie na chociażby http://www.ktowygralwlotto.pl, gdzie opisywane są autentyczne historie tych, którzy wygrali miliony w największych lotkach świata Mnie to przekonuje

Gość ElFuego

Gość gość
Ja bym wolał grać indywidualnie i zgarnąć całą wygraną :)

Gość gość
lotto???? buahahahaha... tylko debile nie wiedzą że to matematyczny przekręt. Kup se hot doga lepiej, nie marnuj kasy.

Gość gość
gra grupowo nic to nie da , dla przykładu cała polska gra dziś w mini lotto a wygra dzisiaj 1 osoba z Gdańska a dziesiatki tysiecy osób z Warszawy nie wygrają więc czy w pozostałych regionów Polski

Gość gość
ale jak grasz grupowo to należysz do grupy, która dysponuje określoną ilością kuponów. Jeżeli któryś z nich wygra to cała grupa wygrywa i dzieli się wygraną.

Gość gość
A kto wybiera te numery w tej grupie? Każdy swoje czy jak to działa?

Gość gość
lider grupy wszystko masz opisane na www.exbinol.com

Gość TomekDejczer
Dołączyłem do grupy i ciekawe co z tego wyniknie. Do tej pory miałem największy sukces w postaci kilkuset dolarów wygranych w Powerball

Gość Kidziuś
Cześć, Mój kolega rok temu wygrał 250 000 w mini lotto, siostra, która pracuje w banku mówiła, że miała klienta, który wygrał kilka milionów lotto i pomagała mu konto założyć itp. Znam też człowieka, który wygrał w Londynie ponad milion funtów do podziału na kilka osób, bo grali w grupie. Ja gram w syndykacie w Lotto i Lotto Plus, wygrana dzielona proporcjonalnie do wkładu w pulę. Zapraszam na www.skylotto.pl

Gość gracz dla zabawy

Ja mysle ze najlepiej grac grupowo i to w multilotka np na dwie liczby lub 3 podbijajac odpowiednio stawke i odstawiajac dany zestaw po trafieniu, Np bierzemy parke 34,36... koszt wyslania zakladu do 2,5 jesli trafimy za pierwszym razem to wygrana jest 16pln -koszt wyslania 2,5 a to oznacza zysk 13,5. Jesli nie trafimy to gramy dalej.Drugie losowanie wysylamy ta sama pare za te samo stawke czyli 2,5.pln i jesli trafimy to od wygranej 16 pln odliczamy 5pln to drugie losowanie 2,5 za pierwsze +2,5 za drugie.Czyli jak juz wspomnialem od wygranej 16pln odliczamy 5 pln co daje nam 11pln zysku.Gramy tak do trafienia odpowiednio podbijajac.Za pare placa 16 czyli za stawke podstawowa mozemy grac max 6 losowan  by byl zysk,od 7 losowania podbijamy odpowiednio stawke i  tak az do trafienia.Wymaga to regularnego grania i odpowiedniego podbijania stawki.Jest to skuteczne ale bardzo kosztowne bo wymaga czasem duzego wkladu by zyskac pare zl.Dlatego jest to moim zdaniem gra np dla duzej grupy  i duza iloscia dwojek.tak by zarabiac na obrocie.Takie jest moje zdanie .nie radzilbym grac pojedynczo bo mozna trafic taka dwojke ktora padnie np po 100 losoaniach na ktore wydamy nawet kilka set a nawet tysiecy zl by wygrac kilka zl.Ale grajac tak jak napisalem zawsze jest jakis zysk.