Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piękny penis

Polecane posty

Gość gość

Która chciałaby zasmakować ładnego pachnącego ,głaciudkiego penisa do lizania?A może usiąść i pojeździć sobie by któraś chciała?No dziewczyny dawać...bez skrępowania....młody przystojny 30 latek pyta. Tylko bez ściemy i głupich komentarzy....

Gość gość
Najpierw kup sobie piękny słownik poprawnej polszczyzny.

Gość bella   86
Jabym chciała, ale nie mogę. :(

Gość Running man
Przyszło mi do głowy, że gdyby penisy mogły funkcjonować w pełni samodzielnie, jako niezależne, autonomiczne byty, cieszyłyby się znacznie większym powodzeniem wśród niektórych pań. O ile przyjemniej byłoby damie, gdyby mogła wziąć takiego ciepłego penisa w dłonie, pogłaskać, poczuć jak twardnieje, jak pręży się pod czułym dotykiem jej palców, merda całym sobą, łasi się radośnie poruszony namiętną pieszczotą jej warg. A po wszystkim? Czyż nie byłoby cudownie wykąpać go, przykryć kołderką, ucałować, utulić do snu? Tymczasem ów wielkobrzuchy, bekający, niedomyty, leniwy i żłopiący piwsko przed telewizorem dodatek do penisa potrafi czasem zepsuć swoimi tekstami każdą, najbardziej wymarzoną i wyrafinowaną igraszkę z małym. :(

Gość Running man
Ale za to przystanki autobusowe wciąż prosperują znakomicie. Dlatego przejdź się na najbliższy przystanek, błyśnij swym olśniewającym intelektem i przepytaj wszystkie oczekujące na autobus panie, czy któraś nie zechce Ci obciągnąć. Na pewno spotkasz się z entuzjastycznym przyjęciem i nie usłyszysz ani jednego głupiego komentarza . ;)

Gość gość
hehehahhahaheheheahha :D ale sie uśmiałem fajne wypowiedzi :D