Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mowicie obcokrajowcom o emigracji?

Polecane posty

Gość gość
oj tam! zaraz człowiek!

Gość gość
Szmaty z ukowskiego zmywaka, maja ból dopki, ze żyje, mieszkam i pracuj w PL, a wcześniej osiągnąłem więcej w uka niż one

Gość gość
a co to za osiągnięcie siedzieć w UK na pokoju z żoną i malutkim dzieckiem przez 5 lat i wszystkiego sobie odmawiać żeby w PL kupić zatęchłą kawalerkę? jeśli żeniąc się nie miałeś mieszkania i twoja żona również to znaczy, że pochodziliście z patologicznych rodzin - i do tej pory raczej nic sie nie zmieniło! 3 osoby w kawalerce? wg norm europejskich powinni ci odebrać dziecko - bo nie potrafisz zapewnić mu warunków do życia!!!

Gość gość
Heheheheeh szmato ty nawet kawalerki nie masz, tylko w uka na wynajmowanym siedzieć, emigracyjny syf, przerochany przez obcokrajowcow.

Gość gość
faktycznie, kawalerki nie mam - kupiłam 3 pokoje z kuchnią (aktualnie wynajmuję) a w UK spłacam kredyt za 4 bed z ogrodem ( zostały mi jeszcze 4 lata) oczywiście wg twoich kryteriów nie mam nic w porównaniu do ciebie, prawda?

Gość gość
Ona ma laptopa i stertę zdjeć z Egiptu. Jest tak światowa, do Jukeju wyjechała. Taki sukces, normalnie klękajcie narody. Prawie jak Dżoana Krupa :)

Gość gość
Jeśli zostało ci tylko 4 lata, to znaczy ze jesteś stara, a mieszkanie w PL dostałaś po ojcach szmato. Powiedz mi zdziro co to za sukces mieć chatę na kredyt w Jukeju? Powiedz mi dzifko? Ja mam niecałe 35 lat, studia, niezła prace, kilkadziesiąt tysięcy na koncie, nowe auto i piękne mieszkanko bez kredytu, nad polskim pięknym morzem. Wszystko to mam w PL i dzięki Polsce. To na polskim paszporcie zdziro, mogłem wyjechać i to wszystko w 5 lat osiągnąć, a ty szmato musisz spłacać kredyt. W PL ludzie także biorą kredyt, tylko na piękny dom z ogrodem, porośniętym tujami, a nie zagrzybiona rudere w ciapatowej dzielnicy Uka. Jesteś przegranym syfem emigracyjnym.

Gość gość
Życie na kredycie braaaawoooooo normalnie dobrobyt w tym Jukeju. Tak narzekacie na PL, ze trzeba brać kredyt na dom, a jednocześnie zachwalanie tak Jukej, ze macie dom na kredyt hahahahahahaha. Wy jesteście nienormalni. Co to ludzie w PL nie maja kredytów na domy? To, ze wy nie potrafiliście sobie poradzić, to nie wina Polski tylko tego, ze macie dwie lewe ręce, słabe wykształcenie bądź pochodzicie z biednych regionów. Wyjedzie taka z Pcimia dolnego do większego miasta na zachodzie i wielka ura bura.

Gość gość
Alez wuefisto, nikt sie twoim sukcesem nie ekscytuje, serio :D Kazdy ma wlasna miare " sukcesu ' :) Przeciez jestes tylko trollem z neta z którego posmiac sie mozna.. Nie masz zadnego wpływu na czyjes zycie czy decyzje :) Jedyne co mozesz to sam wiesz.. poszczekac sobie tutaj :D

Gość gość
gość dziś Jeśli zostało ci tylko 4 lata, to znaczy ze jesteś stara, a mieszkanie w PL dostałaś po ojcach szmato. Powiedz mi zdziro co to za sukces mieć chatę na kredyt w Jukeju? Powiedz mi dzifko? Ja mam niecałe 35 lat, studia, niezła prace, kilkadziesiąt tysięcy na koncie, nowe auto i piękne mieszkanko bez kredytu, nad polskim pięknym morzem. Wszystko to mam w PL i dzięki Polsce. To na polskim paszporcie zdziro, mogłem wyjechać i to wszystko w 5 lat osiągnąć, a ty szmato musisz spłacać kredyt. W PL ludzie także biorą kredyt, tylko na piękny dom z ogrodem, porośniętym tujami, a nie zagrzybiona rudere w ciapatowej dzielnicy Uka. Jesteś przegranym syfem emigracyjnym. xxx nie rozśmieszaj mnie paroowo bo mi się od śmiechu zajady porobią! jestem zaledwie starsza od ciebie o 3 lata również mam studia - niestety, nie wspaniały wielce trudny i prestiżowy kierunek AWF - tylko jakże gów/nianą i bezsensowną logistykę pracuję w UK w swoim zawodzie - jako spedytor w dużej firmie transportowej - ale dla ciebie i tak jestem dziw/ką i szmatą mieszkania po ojcach nie dostałam ale kupiłam dawno przed wyjazdem (2005)za kasę którą zarobiłam w Polsce prowadząc własną firmę - i nie był to burdel, tylko wynajem i sprzedaż rusztowań i nie rozumiem czemu boli cię mój kredyt w UK - skredytowałam tylko 1/3 domu - 2/3 miała swoich własnych - dlatego niedługo będzie spłacony kupiłam bo zostaję i nie wracam i wyobraź sobie, że ja również przyjechałam tu na polskim paszporcie - patrz! zupełnie tak jak ty! jak to możliwe? a! i jeszcze jedno - moja pensja to równowartość twoich dwóch - ale ty i tak osiągnąłeś więcej a ja jestem szmatą, prawda?

Gość gość
Szmato, ale mi nie zależy na waszej parszywej opinii. Po prostu mam niezly ubaw, pokazując wam jakimi jesteście nieudacznikami. Mieliście takie wielkie mniemanie o sobie, co to nie osiągnęliście w uka. Chcieliście zniszczyć miano Polski, ale jesteście tylko marginesem społecznym. Zwykle zmywaki, bez zadnych perspektyw, których osiągnięciem w uka jest co najwyżej, praca na kasie w banku i domopodobna rudera na kredyt. Nawet na takim forum pojawiają się ludzie, którzy uważają, ze jesteście nieudacznikami i posrancami. Zwykli Cyganie Europy.

Gość gość
Biehajahahaahahahaha hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahha ludzie kurfa milionerka na forum hahahahahah

Gość gość
Polskie zarobki bardzo się ostatnio poprawiły. A najważniejsze to fakt, że zarobki mamy dostosowane do cen a nie tak jak w UK gdzie za wszystko płaci się cztery razy więcej niż w PL. W PL jest powszechny dobrobyt i to jest piękne! Dlatego kocham Polskę.

Gość gość
Normalnie kurfa tylko do TVN . Kobieta, która we własnym kraju, już w wieku 29 lat skończyła studia, założyła firmę, kupiła chatę za gotówkę, sfinalizowała 2/3 kredytu mieszkaniowego w UK (kraju trzykrotnie bogatszego niż PL) narzeka, ze jej kraj, to kraj bez perspektyw i możliwości. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahha No kurfa czy to nie jest przygłup?

Gość gość
gość dziś Szmato, ale mi nie zależy na waszej parszywej opinii. Po prostu mam niezly ubaw, pokazując wam jakimi jesteście nieudacznikami. Mieliście takie wielkie mniemanie o sobie, co to nie osiągnęliście w uka. Chcieliście zniszczyć miano Polski, ale jesteście tylko marginesem społecznym. Zwykle zmywaki, bez zadnych perspektyw, których osiągnięciem w uka jest co najwyżej, praca na kasie w banku i domopodobna rudera na kredyt. Nawet na takim forum pojawiają się ludzie, którzy uważają, ze jesteście nieudacznikami i posrancami. Zwykli Cyganie Europy. xxx wiedze, że jesteś tylko biednym, chorym z zawiści człowieczkiem - współczuję ci czas zacząć się leczyć

Gość gość
gość dziś Normalnie kurfa tylko do TVN . Kobieta, która we własnym kraju, już w wieku 29 lat skończyła studia, założyła firmę, kupiła chatę za gotówkę, sfinalizowała 2/3 kredytu mieszkaniowego w UK (kraju trzykrotnie bogatszego niż PL) narzeka, ze jej kraj, to kraj bez perspektyw i możliwości. xxx gdzie się doczytałeś że narzekam na swój kraj??? studia skończyłam w wieku 25 lat! założyłam firmę i to akurat była najłatwiejsza rzecz w moim życiu chatę kupiłam z mężem - złożyliśmy się po połowie po prawie 5 latach ciężkiej pracy - mój mąż również dobrze zarabia, również skończył studia i również jest ambitny, zna świetnie angielski i niemiecki ( w Niemczech mieszkał od 10 do 19 roku życia) w UK zarabiamy podobnie więc przez kilka lat pobytu byliśmy w stanie odłożyć na 2/3 domu do TVNu nadajesz się TY! - 5 zasuwania na trzy zmiany w fabryce i tylko kawalerka w Polsce?

Gość gość
Buehahahahahahahaha popatrz zdziro co pisałaś wcześniej o Polsce. Gownem jesteś a nie człowiekiem sukcesu. Logistykę skończyłaś pewnie na WSBzdecie i dlatego w PL nie mogłaś dostać pracy w zawodzie, a w uka nie pracujesz dlatego, ze ten kraj daje ci więcej możliwości, tylko dlatego, ze znasz język polski, a wielu kierowców z Polski nie zna albo zna bardzo słabo angielski i firmy spedycyjne, tak jak banki czy ośrodki zdrowia, potrzebują ludzi mowiacych po polsku. To jest wasz klucz do sukcesu, a nie żaden Jukej. Wyjada Polacy z uka i wy automatycznie stracicie prace, bo ludzie mówiący po polsku bedą już w tych instytucjach niepotrzebni. Bajki o firmie wsadź sobie w dope.

Gość gość
tak sobie wmawiaj miłego wieczoru w ciasnej kawalerce!

Gość gość
do brygadzisty Polska jest piękna, owszem. Ale niestety pełna jest takich ludzi jak ty i dlatego ciesze sie że jestem gdzie jestem :) Od chamstwa, patologii, nienawiści i zawiści jak najdalej. Swoimi wypowiedziami tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu ze emigracja była dobrym wyborem. Nie wyobrażam sobie miec takiego sąsiada jak ty, aby moje dzieci bawiły sie obok twoich i słuchały słownictwa którego uczą sie o ciebie, braku szacunku dla ludzi. Jesteś dla mnie totalnym zerem. I twoja opinia obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.

Gość królewna 32
gość dziś Jeśli zostało ci tylko 4 lata, to znaczy ze jesteś stara, a mieszkanie w PL dostałaś po ojcach szmato. Powiedz mi zdziro co to za sukces mieć chatę na kredyt w Jukeju? Powiedz mi dzifko? Ja mam niecałe 35 lat, studia, niezła prace, kilkadziesiąt tysięcy na koncie, nowe auto i piękne mieszkanko bez kredytu, nad polskim pięknym morzem. Wszystko to mam w PL i dzięki Polsce. To na polskim paszporcie zdziro, mogłem wyjechać i to wszystko w 5 lat osiągnąć, a ty szmato musisz spłacać kredyt. W PL ludzie także biorą kredyt, tylko na piękny dom z ogrodem, porośniętym tujami, a nie zagrzybiona rudere w ciapatowej dzielnicy Uka. Jesteś przegranym syfem emigracyjnym. xxxxxx a intelekt 12latka co sie jara przekelnstwami bo sie ich dopiero nauczyl, zero kultury, sloma i gnoj z butow wystaje z obory wyszedles i ci sie story pisac zachcialo na forum, :-/ 35lat ale sie osmieszyles i takie burackie odzywki z rynsztoku

Gość królewna 25
ludzie nie czytajcie go po co sie wdajecie z takim dnem w dyskusje, to jest ten jeden z polaczkow esesmanów co stoi z batem w fabryce i krzyczy do swoich rodakow nie spac zapier....lac!!

Gość gość
Nie wracaj zdziro, kogo obchodzi dlaczego wyjechałaś. Jesteście antypolskimi skurfysynamu, którzy bezkarnie obrażali tutaj Polskę. Jak się przypadkowo tutaj pojawiłem, to nie mogłem uwierzyć, ze sa ludzie z Polski, którzy tak wyrażają sie o wlasnym kraju i narodzie. Dlatego z wami zacząłem cisnąć, sukurfysyny. Teraz zaczynacie mięknąć i piszecie, ze PL to piękny kraj. Uebane nieudaczniki, mam wyuebane gdzie mieszkacie, żyjecie i co robicie. Mniej takich skurfysynow w mojej kochanej Polsce, to lepiej dla ludzi tutaj mieszkających. Jednak nie pozwolę wam bezkarnie obrażać Polski, bo jest mój dom. Tutaj mieszkam, żyje, pracuje i mam się dobrze. Tutaj chce także umrzeć. Uebane emigracyjne gnidy.

Gość gość
No mieszkasz, zyjesz i tu umrzesz.. Jak ten owsik w gów/nie, któremu mówi sie , ze siedzi po uszy w odchodach, ale on uparcie ' nie , bo to jest moja ojczyzna ! ' :P I wiesz co ? W PL sa wieksze mozliwosci zatrudnienia po WSB niz po AWF :D Sam to potwierdzasz, bedac zmuszony skonczyc druga rownie prestizowa szkólke, bo po AWF nie miales pracy, wuefisto :P I taaaką zrobiłes kariere w UK ! :D Pracujac " w zawodzie " :P, czyli bedac de facto bez jakiegokilwiek zawodu i wyksztalcenia, AWF to sobie mozesz w buty wsadzic , wyzszy bedziesz :D

Gość gość
po co piszesz do niego? żeby go nakręcić?

Gość gość
no dokładnie, ja nie wiem, po co niektórzy z tym płatnym trollem dyskutują, chyba żeby mu kasę nabijać, bo jemu tu płacą od posta :D

Gość gość
cytuje tu gwiazde teg o forum "Szmato, ale mi nie zależy na waszej parszywej opinii. Po prostu mam niezly ubaw, pokazując wam jakimi jesteście nieudacznikami. Mieliście takie wielkie mniemanie o sobie, co to nie osiągnęliście w uka. Chcieliście zniszczyć miano Polski, ale jesteście tylko marginesem społecznym. Zwykle zmywaki, bez zadnych perspektyw, których osiągnięciem w uka jest co najwyżej, praca na kasie w banku i domopodobna rudera na kredyt. Nawet na takim forum pojawiają się ludzie, którzy uważają, ze jesteście nieudacznikami i posrancami. Zwykli Cyganie Europy. " nikomu debilu nie pokazujesz ze jest nieudacznikiem to sobie chcesz to udowodnic " chcieliscie zniszczy miano Polski""" ??? Coo? Kurwa po jakiemu to debilu?? ty jestes debilem i gnojem europejskim

Gość gość
ja tez tego cwiercmozga zacytuje "Jeśli zostało ci tylko 4 lata, to znaczy ze jesteś stara, a mieszkanie w PL dostałaś po ojcach szmato. Powiedz mi zdziro co to za sukces mieć chatę na kredyt w Jukeju? Powiedz mi dzifko? Ja mam niecałe 35 lat, studia, niezła prace, kilkadziesiąt tysięcy na koncie, nowe auto i piękne mieszkanko bez kredytu, nad polskim pięknym morzem. Wszystko to mam w PL i dzięki Polsce. To na polskim paszporcie zdziro, mogłem wyjechać i to wszystko w 5 lat osiągnąć, a ty szmato musisz spłacać kredyt. W PL ludzie także biorą kredyt, tylko na piękny dom z ogrodem, porośniętym tujami, a nie zagrzybiona rudere w ciapatowej dzielnicy Uka. Jesteś przegranym syfem emigracyjnym. " tez kiedys bedzies stary idioto ale zasluga ze narazie masz 35 , co robiles zanim sie niby czegokolwiek w UK dorobiles idioto tuja w ogrodzie, ja p*****le ale zasluga, w UK nie ma tego? Kretyn polskie morze jest brzydki i smierdzace, takie samo morze a lepsze jest np na Bornhomie gowno wiesz debilu

Gość gość
po co do niego piszesz? on i tak nie zrozumie

Gość gość
No właśnie, czemu nie rozumie zsechlak j****y