Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

umieram

Polecane posty

Gość gość

tak po prostu, staje się nikim warzywem. Jestem na dobrej emeryturze stać mnie na wiele. Miałem zainteresowania sport, muzyka, film. Teraz codziennie myśle kiedy wypić. Nie mam motywacji do życia, przecieka między palcami oddalam sie od niego coraz dalej,straciłem zainteresowanie czymkolwiek. Zdaję sobie sprawę co jest nie tak jestem alkoholikiem.

Gość gość
coz..wypic,to tez motywacja:Da tak szczerze,to jesli Ty sam,Sobie nie pomozesz,to nikt to za CB nie zrobi.

Gość gość
jestem szczupły wysportowany ale już niedługo zainteresowanie sportem również straciłem :(

Gość gość
ha. Ja jeszcze alkoholikiem niejestem, ale mam to samo.

Gość gość
idź na terapię i koniecznie znajdź sobie jakieś stałe zajęcie, wiem brzmi głupio, ale wiele ludzi właśnie kapcanieje na emeryturze bardzo ważny jest stały rytm dnia i to by coś robić, najlepiej coś co się lubi, mieć kontakt z ludźmi może jakiś wolontariat ? nawet na kilka godzin dziennie, jak lubisz zwierzaki możesz np. pomagać w schronisku dla zwierząt pomagając innym czujemy się lepiej sami ze sobą, zapominamy o swoich problemach bo koncentrujemy się na innych, daje nam to satysfakcję i poczucie sensu w życiu

Gość gość
53 letnia emerytka... Toś się napracowała.. .

Gość gość
a gdzie emerytury daja w wieku 53l?bo z tego co wiem to do 65l trza zapierd...:D

Gość gość
jakże typowo polskie i pewnie jesteś katolikiem i uważasz się za dobrego człowieka ?

Gość gość
ktoś ma poważny problem, a Ty nie umiesz okazać odrobinę empatii. Zważ na to by Tobie jeżeli będziesz miał kłopoty ktoś nie odpowiedział Ci tym samym

Gość gość
Kafeteriowe jadowite wiedźmy robią mi wykład o empatii, priceless.

Gość gość
nie na wiele cię stać