Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na szybki obiad

Polecane posty

Gość gość

U Was, zapewne jak i u mnie... jak zawsze.. mało czasu, zawsze w biegu, rzadko mam czas aby spędzić pół dnia w kuchni, dlatego praktykuję szybkie przepisy na smaczne i zdrowe obiady. np. Tarta ze szpinakiem - proste i banalne, ale jakie smaczne: www.bykaja.pl/?p=1196 lub tarta z kurczakiem i brokułem.. www.bykaja.pl/?p=534 ekspresowe placki z cukinii www.bykaja.pl/?p=1331 Może ktoś skorzysta :-)

Gość gość
Próbujesz robić karierę kulinarnej blogerki?😴

Gość gość
To mają być przepisy "na szybko"? Rozumiem, że próbujesz się rozreklamować, ale rób to umiejętnie, a nie tak nachalnie jak większość idiotycznych reklam w tv.

Gość ci co wiedzą jak jeść kupę
ludziska, szybko przybywajcie do mnie z talerzami!!! dzisiaj polecam placek po żydowsku!!! Szybko póki jeszcze ciepły, spieszcie się bo może zabraknąć na dokładkę. Zapraszam.

Gość gość
tarta to nie ejst prosty i szybki przepis! Kiedys pokusiłam się o zrobienie tarty, najpierw składniki, godzina w sklepie, później ciasto, farsz, zmywanie po tej farsie. zajelo mi kilka godzin roboty. To nie jest szybki obiad!!!!!!!!!!!!

Gość gość
szybki obiad to garść orzechów ;-) dzisiaj mam taki

Gość mammamiamia
A ja na przykład bardzo lubię fasolkę po bretońsku przyrządzaną zgodnie z tym przepisem: https://www.przepisy.pl/przepis/fasolka-po-bretonsku-z-kielbasa Danie szybkie i łatwe w przyrządzeniu, a niezwykle sycące i smaczne. Można też oczywiście dodać rozmaitych przypraw według uznania. Lubię fasolę w każdym wydaniu, dlatego danie to często gości na moim stole ;).

Gość gość
U mnie w domu zawsze jest zapas makaronu od producenta http://makaronyanna.com.pl/, bo smakuje jak domowy mojej babci. Wystarczy go ugotować, a na patelnię wrzucić pomidory z puszki, dodać przyprawy, cebulkę i pyszne danie gotowe :)