Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ktora godzine umawiacie sie ze znajomymi

Polecane posty

Gość gość

Na wieczor czy popoludnie lub jakies imprezy dla doroslych? Ile macie lat? Gdy poznałam sie z mezem 7 lat temu to potrafil i o 23.00 wrocic z pracy i do mnie przyjsc; albo wychodzilismy o 20.00 do znajomych lub jeszcze pozniej na dyskoteke. Dzis mamy 3 letniego syna nie wychodzimy do znajomych dalej niz o 17.00, bo pozniejsze godz.dla meza to juz noc. Jak znajomi mieli przyjsc kolo 20.00 to maz juz ziewal i byl zly ze na tak "późna godz."ich zaprosiłam. Jak pojdzie spac o polnocy to swieto, zazwyczaj o 21-22 jest w lozku, prawie rowno z naszym synem. Za to wstaje o 7.00.. przeciwienstwo mnie.

Gość gość
u nas jest odwrotnie, ja mimo ze nie pracuje jestem w lozku o 21-22 i spie do 10 :P maz wstaje o 5.30, wraca z pracy o 19-20 a kladzie sie spac o 24-1

Gość gość
Dzieci spać o 20.00 i wtedy przychodzą znajomi i siedzą do około 2.00 w nocy.

Gość gość
My nie prosimy znajomych do domu, tylko umawiamy sie na miescie, bo tak jest taniej (kazdy placi za siebie) i nie ma pozniej sprzatania balaganu. Do domu to tylko prosimy od czasu do czasu rodzine i naprawde dobrych przyjaciol, a nie zwykle kolezenstwo. A co do godz. to zazwyczaj okolo 19.00-20.00, rzadziej prosto po pracy, bo wolimy sie przebrac w cos swobodniejszego, odsiezyc itd. U siebie bym nie chciala zlotow, bo raz ze trzeba sie nasprzatac i naprzygotowywac, potem latac i uslugiwac gosciom (czyli 1/3 wieczoru spedzic w kuchnii), uwazac zeby nie byc za glosno i dzieci nie budzic, potem wietrzyc i sprzatac. Eee tam. Wole wyjsc i zaplacic za obsluge, goscie niech placa za swoja i git. Nie ma stresu, ze glosno, zapalic mozna, wypic, potem taxi do domu, bo jak jedziemy autem to zawsze ktos musi pic bezalkoh.