Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspominam sobie

Tamtej jesieni.

Polecane posty

Gość wspominam sobie
Nie mogę do niego napisać. Mam związane ręce. On może sobie tego nie życzyć. Jeśli będzie chciał kontaktu tel. to niech on napisze..

Gość ADD 282
To ja tez mam tak jak Ty.

Gość wspominam sobie
Tamtej jesieni wszystko się zaczęło.. i zdusiliśmy to w zarodku, przynajmniej ja.

Gość ADD 282
Uczucia nie zdusilas.

Gość wspominam sobie
Częściowo tak, bo inaczej zwariowałabym z niemocy. Wtedy wszystko było takie inne. Trudne okoliczności. Smutne sprawy. Jego pomoc. Może źle odczytałam jego intencje tamtej jesieni?

Gość ADD 282
To go zapytaj, prosze.

Gość wspominam sobie
Nie odważę się. Tamtej jesieni byłam odważniejsza niż teraz. Teraz ucichłam, schowałam się w sobie. On też. Wtedy był odważniejszy.

Gość ADD 282
Ja też wtedy byłem odważniejszy i ona też była... Bardzo podobne te nasze historie.

Gość wspominam sobie
Mnie ta odwaga zaprowadziła wprost w jego ramiona. A Twoja odwaga?, gdzie Cię zaprowadziła?

Gość ADD 282
W beznadziejność... To moja wina, że dziś jest, jak jest. Tęsknię, A...

Gość wspominam sobie
Dlaczego wina? Może ona też wspomina to z sentymentem.. Może wspomina Twoją bliskość, Twoje ciepło, Twoje dłonie i ramiona. Może jest Ci wdzięczna za pomoc.

Gość ADD 282
Bo wiem, jaka ona jest i wiem też, że nasza relacja znaczyła dla niej wiele... A ja to popsułem i straciłem ją już na zawsze. Czasem wydaje mi się, że mam depresję, a przynajmniej silne stany depresyjne.

Gość wspominam sobie
Póki krew w nas płynie zawsze możemy wszystko naprawić. Zawsze można się podnieść. Nigdy nie jest za późno na przeprosiny i przebaczenie. Może, gdybyś z nią porozmawiał byłoby Ci łatwiej? Może usłyszałbyś od niej, że nie żywi do Ciebie urazy? Stany depresyjne, jesienne... Szarość za oknem pogłębia smutek w sercu. Ale jeszcze trochę i znów nadejdzie wiosna.

Gość ADD 282
Nic od niej nie usłyszę, bo nie chce ze mną rozmawiać. Jeśli chodzi o jesień, to moja ulubiona pora roku. Ja u niej szans nie mam, ale Ty u niego masz... Co do wiosny: "Człowiek spodziewał się smutku na jesieni. Cząstka nas samych umierała co roku, kiedy liście opadały z drzew, a gałęzie były nagie na wietrze w chłodnym, zi-mowym świetle. Ale wiedziałeś, że zawsze będzie wiosna, tak jak wiedziałeś, iż rzeka popłynie znowu, kiedy odtaje. Gdy zimne deszcze trwały i zabijały wiosnę, było to tak, jak gdyby ktoś młody umarł bez przyczyny. Jednakże wówczas wiosna zawsze w końcu przychodziła, ale było przerażające, że o mało nie zawiodła."

Gość wspominam sobie
Ja u niego też nie mam szans. Nawet nie mogłabym mieć. U nas nie ma ani szans, ani nadziei na nic. Pozostają tylko wspomnienia tamtej jesieni

Gość ADD 282
Pójdę już... Miłego wieczoru i dobrej nocy.

Gość wspominam sobie
Dobrej nocy i spokojnych snów.

Gość no joke
ohhhhhhhhh ja rowniez wspominam tamta jesien jako najpiekniejszy czas mojego zycia! pazdziernik listopad..no i cala zima...bylo cudownie...ale juz sie posypalo... chcialabym jeszcze kiedys przezyc cos podobnego.....

Gość wspominam sobie
Widzę, że więcej nas z jesiennymi wspomnieniami. Jak wybić sobie jego z głowy?

Gość ADD 282
Nie wybijaj, walcz!

Gość gość
Tamtej jesieni jeszcze było spokojniej. tamtej jesieni byłeś blisko,co sprawiało mi radość. było ciepło było beztrosko,gdy byłeś blisko