Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cicha woda123

Perfumy damskie jakie polecacie

Polecane posty

nie znam angel i w ogole nie znam sie na perfumach.Wchodze do sklepu i nigdy niczego nie wybieram bo nic mi sie nie podoba i wszystko mi sie miesza.Potem na ulicy zaczepiam kobiety i pytam czym pachna i wtedy wracam do sklepu i zazwyczaj kupuje. :)

Piąteczka jest antyzapachem. Ubierają się w nie snobki, które mają obsesję na punkcie sztandarowców i tyle. A Suddenly Diamonds kupiłam w Lidlu :P BARDZo je lubię :) I - zaznaczam, nie śmierdzą :D

wchodzisz do sklepu i wybierasz?Nie umiem tak...pierwszy raz bylo mi glupio spytac na ulicy kobiete czym pachnie ale teraz robie to spontanicznie a one zawsze bardzo sie ciesza,ze podoba sie komus ich zapach .Prawie zawsze w sklepie ten sam tez mi sie podoba ...ale juz pozniej jak sobie ogladam inne to moj nos niczego nie wychwytuje.kalectwo jakies:O

Nos ma ograniczenie zapachowe. O ile dobrze pamiętam, do 3-4 zapachów. Potem zapomina. Trzeba powąchać kawę i wszystko wraca do normy. W dobrych perfumeriach ZAWSZE stoi talerzyk z ziarnami kawy.

Gość gość
Balenciaga paris przepiekny zapach.... i mega trwaly troche drogie ale na allegro mozna upolowac w fajnej cenie