Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkris

problem ...

Polecane posty

Gość gośćkris

Witam wszystkim chcialem opisac swoja sytuacje w ktorej sie pogubilem i niepotrafie sie w niej odnalesc spottkam sie z mezatka znamy sie od 17 lat bylismy kiedys ze soba rozdzirwiczylem ja itp itd nasze drogi sie rozeszly ale w jakis dziwmy soosob schodzily sie co 4 lata ona byla w zwiazku i ja i trawlo to miesiac dwa.. I tak co 4 lata tym razem jakies 4 lata temu bylo inaczej spotykalismy sie 3 lata zanim wyjechalem za granice gdzie jestem ponad rok ..ona jest mezatka kocham ja niepotrafie przestac pisac myslec o niej a od kad mnie niema spotykaja mnie same przyktosci z jej strony raz jest dobrze za chwile wyzwiska pogarda ta realacja mnie nisCzy ale niepotrafie tego zostawic gdzie bylo wiele klamstw ze maz jej niedotyka spia na dwuch koncach luzka pptem przyznala ze sie do niej pdolbiera nieraz caluje ociera..ale na poczatku spotkan zaprzeczala oczywiscie mowila ze niema zadnego sexu zalerzy mi na niej ale z drugiej strony mowi ze nigdy od nieho nieodejdzie a jak juz by do teho doszlo niechce ze mna byc i tak w kolko przez 3 lata rozkochala mnie na nowo na maksa(moja 1'milosc) co z tym zrobic jsk sie z tym odnalesc moze ktos mial podobnie??

Gość gość
ma męża i wiedziales o tym od dawna,wiadomo,ze z takich relacji wychodzą kłopoty..bo z męzem się chyba nie chce rozstawac skoro do tej pory tego nie zrobila jeśli tego nie akceptujesz to odejdź

Gość gośćkris
Tak , ale gdy zaczelismy sie spotykac mowils ze jej maluzenstwo istnieje tylko na papierku ze juz go niekocha ze poprostu msja wpsolne kredyty dziecko i niemoze tak z dnia na dzien s tym bardziej zeby odejsc do innego bo to by bylo nie fer a wszystko zaczelo wychodzic po 3 lstach kiedy zaczekem ja kochac ponad wszystko realia zaczely odbiegac od jej wersji...

Gość gość
możliwe ze Cie okłamała bo inaczej byś od razu ją olał..

Gość gość
na bank cie oklamala. nie mowie ze w ich zwiazku jest zar adrenalina i dzikie rzadze ale nie wierz w bajki ze sie nie bzykaja ani nie caluja. poza tym laczy ich dziecko i milion innych spraw. ona nadal jest zona pamietaj o tym ! moim zdaniem powinienes sie odsunac. nieuczciwe to jest od początku do konca i nigdy nic sobrego z kłamstw oszustw i kombinatorstwa nie wynika. zawsze jest ktos skrzywdzony.

Gość gośćkris
Na poczatku mialem opory wiem ze niewolno budowac czyjegos szczescia ns czymis nieszczesciu ake ona to przedstawila inaczej ze to istnieje na papierku kiedy zaczelo do mnie dochodzic ze jest inaczej bylo za puzno bo znow zakochalem sie ns zaboj wiem ze to zle ze tak niepowino tsk byc sle js czuje sie totalnie bezbrony niepotrafie przestac nieuniem niechve tego bo wiem ze tsk niepowino byc ale jest i nieradze sobie z tym choc bardzo chce przez to niemoge ulozyc sobie zycia a wrecz msm leki ze znow kobieta mnie oszuka:(