Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj pies ( suczka) natarczywie lize sobie okolice intymne

Polecane posty

Gość gość

Nigdy tego nie robiła teraz robi to bardzo często i bardzo natarczywie, co to może być? Czasami jak próbuje ja od tego odciągnąć to jest bardzo zła i na mnie warczy, nie ma tam żadnych zmian, żadnego uczulenia czy opuchniecia, nie wydziela jej się zadna wydzielina, co to może być? Miał ktoś podobny problem z psem? To cocker spanielka ma 7 lat

Gość gość
Może coś ją swędzi nie musi mieć żadnych strupów wydzieliny czy coś albo ma kleszcza i przez to ją swędzi sprawdź albo pchły ma w okolicach najlepiej jedź z psem do weterynarza on się zna ja sie nie znam na tym

Gość gość
Albo niech weterynarz do ciebie przyjedzie zadzwoń do niego niech ją zbada obejrzy czy coś w tym stylu zrób to a nie szukaj porad na forum

Gość gość
Może się w ten sposób masturbuje?

Gość gość
No pójdę z nią , tylko chciałam się spytac czy może ktoś miał tak ze swoim psem, ona i tak jest częstym pacjentem u weta bo ma genetyczna chorobę uszu systematycznie chodzimy na kontrole to tez sprawiło ze bardzo nie lubi tych wizyt i się stresuje, wpada w panikę juz jak widzi weta

Gość gość
20.19 wiesz, ze tez o tym pomyslalam, ale przez 7 lat tak nie robiła to teraz by zaczęła? Wydaje mi się ze to cos innego