Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
summer_song

Krejzi mozemy sie spotkac niedlugo

Polecane posty

i co w ktorym miesiacu juz jest?

a jej frajer ktorego sobie znalazla tez tam jest? 

3 minuty temu, mikke napisał:

Jej Profil na insta to mi się wyświetlił w aplikacji bo połączyło go z jej numerem telefonu który miałem zapisany w telefonie 

ty pravol ?

no to katiusza juz zamoczona i frajera znalazla sobie jakiegos, teraz tylko patrzec jak klaudiusz sobie znajdzie frajera kolejnego i ona zajdzie w ciaze

ile stawiacie ze minie czasu, zanim ktos w niej sie spusci i zajdzie w ciaze? 

Przed chwilą, summer_song napisał:

ty pravol ?

Podszyw pravola

to ciekawe kto jest na tej foto szlucha** co srun zalozyl ten profil 

ja do tej pory nie wiem czy ona wyglada jak babcia czy mloda dziewczyna, bo nie chciala pokazac facjaty, a mnie wysylala foty tylko od tylu Xd

Przed chwilą, Srefaj3l napisał:

no to katiusza juz zamoczona i frajera znalazla sobie jakiegos, teraz tylko patrzec jak klaudiusz sobie znajdzie frajera kolejnego i ona zajdzie w ciaze

Max 5 lat bo Klaudiusz już jest stara

katiusza starsza jest, ale chyba ja bardzo swedziala, a przeeze mnie sie odkochala niby w swoim chlopaku na moto, wydaje mi sie, ze zlapala obrzydzenie do niego przeze mnie

juz nawet na stronie jej nekrologu nie pisze, a kiedys co miesiac przez wiele lat pisala, ze pamieta xD

1 minutę temu, Srefaj3l napisał:

kiedy chłop stary zjadzie w ciążę no nie wiem

klaudiusz to stary chlop?

mozliwe

katiusza to tez podobno facet byl

2 minuty temu, Srefaj3l napisał:

to ciekawe kto jest na tej foto szlucha** co srun zalozyl ten profil 

ja do tej pory nie wiem czy ona wyglada jak babcia czy mloda dziewczyna, bo nie chciala pokazac facjaty, a mnie wysylala foty tylko od tylu Xd

kto?

jak to kto leo katiusza co mnie chciala do polski zabrac, a ja w sumie to wolalem moja wieze technics od niej, taka prawda

moja wieza technics jest mlodsza, ma tylko 25 lata, a katiusza chyba 27

2 minuty temu, mikke napisał:

Max 5 lat bo Klaudiusz już jest stara

nie jest stara ale zgadzam sie to kwestia 5-10 lat nim poczuje presje spoleczenstwa ze jest krowa rozplodowa i musi sie dac komus zalac w koncu

szkoda ze te lachony tak daja przed slubem, niestety

katiusza juz drugiego bekarta niedlugo splodzi, ciekawe czy klaudiusz tez bekart bedzie czy slubne dziecko chociaz

2 minuty temu, Srefaj3l napisał:

katiusza starsza jest, ale chyba ja bardzo swedziala, a przeeze mnie sie odkochala niby w swoim chlopaku na moto, wydaje mi sie, ze zlapala obrzydzenie do niego przeze mnie

juz nawet na stronie jej nekrologu nie pisze, a kiedys co miesiac przez wiele lat pisala, ze pamieta xD

przeciez pisales ze sie zabil na moto xD, tak to by z nim byla na pewno byl ciekawa osobowoscia, pelna wigoru, ryzyka, pomyslow i szalenstwa skoro sie zajeeebal na motorze, ty przy nim jestes frajeerem i nudziarzem, co najwyzej druga opcja...

mnie to do konca zycia wlasna graba musi wystarczyc, ale przynajmniej syfu zadnego nie zlapie i choroby wenerycznej

no zabil sie i dobrze tak tej katiuuszowskiej koorwie, teraz niech ona sie zajeebie albo ten raak kosci ja wykonczy to bedzie jedna koorwe mniej na tym swiecie xD

• Haha 1

8 minut temu, Srefaj3l napisał:

i co w ktorym miesiacu juz jest?

a jej frajer ktorego sobie znalazla tez tam jest? 

mowa o Nimfetce?

nimfetka mnie chooy interesuje, nie podoba mi sie za bardzo, caly czas pisze o klaudia rozova

koorwqa ja sie prawie dalem porwac tej katiuszce do Polski, pewno ciagle by chciala zebym ja ruuchal, a tak to jestem ciagle praawiczek

widmo mi pisal, zebym sie cieszyl, ze sie nie dalem zaobraczkowac, chociaz on mi cos milego napisal tutaj ostatnio

1 minutę temu, summer_song napisał:

przeciez pisales ze sie zabil na moto xD, tak to by z nim byla na pewno byl ciekawa osobowoscia, pelna wigoru, ryzyka, pomyslow i szalenstwa skoro sie zajeeebal na motorze, ty przy nim jestes frajeerem i nudziarzem, co najwyzej druga opcja...

raczej przygłupem i dawcą organów, ale to i tak wymyślona postać

no zabil sie i dobrze tak tej katiuuszowskiej koorwie, teraz niech ona sie zajeebie albo ten raak kosci ja wykonczy to bedzie jedna koorwe mniej na tym swiecie xD

zeby sie te klatwy na ciebie nie odbily jak na nimfetke xDDDD

psujesz wielka brytanie swoja obecnoscia tam, uciekles od polactwa bo widzac polactwo widziales w nich wlasne odbicie, ty spieeerrdolino xDDD

• Like 1

wy jestescie zawistni, bo klamiecie i wymyslacie bajeczki na moj temat, ja juz sobie nadgarstek zlamalem i mialem otwarte zlamanie i krew mi leciala, i mi dwie kobiety pomogly zatamowac krwawienie a ja do szpitala jechalem autobusem, ja sie nie boje, mi sie nic nie stanie ;))) 

dobra ty byyczy gnomie nie zeesraj sie przypadkiem, idz tam do klaudiusza sobie popisac i ja zaplodnij lepiej ode mnie wypad peedale 

4 minuty temu, summer_song napisał:

mowa o Nimfetce?

Nimfuś jeszcze nie powiła potomka

Przed chwilą, summer_song napisał:

psujesz wielka brytanie swoja obecnoscia tam, uciekles od polactwa bo widzac polactwo widziales w nich wlasne odbicie, ty spieeerrdolino xDDD

spierrdolił bo miał wyrok za włamanie i już został. moim zdaniem to jest wina brytoli że do nich tak robactwo ciągnie, w polsce i eu niby jest socjal, ale gb to robaki maja życie za darmo. w takim berlinie na przykład to filipek nadal by wygetował jak śmieć, w gb wszystko mu addzą bo są kukoldami odklejonymi. wszystko dają za darmo menelom co sie do nich zjechali z całego świata. 

wy jestescie zawistni, bo klamiecie i wymyslacie bajeczki na moj temat, ja juz sobie nadgarstek zlamalem i mialem otwarte zlamanie i krew mi leciala, i mi dwie kobiety pomogly zatamowac krwawienie a ja do szpitala jechalem autobusem, ja sie nie boje, mi sie nic nie stanie ;))) 

Do psychiatry też jedź w końcu 

wy psujecie opinie o polsce taki zacofany ciemnogrod wystarczy tutaj wejsc na forum zobaczyc jakie polacy to tepe bydlo co tylko do pracy xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się