Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zegarek dla nauczycieli na pozegnanie

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcialam sie Was poradzic w pewnej sprawie Otoz wracamy po kilku talach emigracji do kraju. Dla dzieci mielismy cudowne ( bez podawania szczegółów, ale wyjatkowe ) przedszkole. Szczegolna role odegraly w nim i naszym zyciu 3 osoby, sa to wychowawcy z tego przedszkola. Dziecki nim nigdy nie czulismy sie obco w tym kraju, zawsze chetni, pomocni i bardzo lubili nasze dzieci. Mocno sie z nimi zzylismy Za chwile wyjezdzamy i chcialabym im jakos podziekowac, zostawic cos po sobie. Tak sie sklada, ze mam niezrealizowany bon do jubilera i moglabym kupic np 3 dobrej jakosci zegarki .Moglabym napisac w podziekowaniu, ze dziekujemy za wspolne spedzony czas itd. Maz uwaza, ze to wyjatkowo debilny pomysl :D Podpowiedzcie

Gość gość
żeby dać jakąś pamiątkę uważam za pomysł bardzo dobry, ale zegarek? To taka raczej indywidualna sprawa. Poza tym nie wiem co rozumiesz przez dobry zegarek- taki kosztuje conajmniej te 500 euro...

Gość gość
wiec moze jakies pomysly, co zostawic na pozegnanie ?

Gość gość
Zamow ladne kartki z Twoim dzieckiem i z napisem dziekuje. Do tego bukiet kwiatow albo jakies pyszne ciasto czy czekoladki. Mysle ze takie cos bedzie duzo lepiej odebrane.

Gość Migość
Ja też jestem przeciwna zegarkowi. Raczej coś mniej materialnego. Ręcznie wykonane obrazki w ramkach. Czy ręcznie wykonana biżuteria, mozna fajne pomysły znaleźć w necie. Zegarek może być takim nieprzyjemnym zobowiązujacym zaskoczeniem