Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryrcia

Można nie być w ciazy pomimo dwóch testów pozytywnych.?

Polecane posty

Gość Ryrcia

Moje objawy ciąży? : Pobolewanie brzucha dzień przed i w terminie @ Ogromne gazy i wzdecia miałam takie ze wyglądało jakbym była w conajmniej w piątym też tak dzień przed i w terminie @ Zaskoczyło mnie ze od owulacji tak bardzo bolały mnie piersi urosły mi, spuchly zrobiły się po prostu pełne i wyglądały jakby miały peknac, obwodki wokół sutkow pociemnialy Muszę przyznać że nie wiedziałam nigdy co to pms nie miałam żadnych objawów zbliżającej się @ oprócz lekkiej wrażliwości na dotyk piersi. Jest mi niedobrze od dnia spodziewanej @,mdli mnie i czuje się oslabiona jakby chora. Cały czas leci że mnie wodnisto biały sluz czasem tak dużo że myślę że to @ i takiego też nie miałam nigdy. No i najważniejsze zrobiłam test jeden dzień przed terminem pozytywny z drugą kreska trochę jaśniejsza ale widoczna bardzo dobrze a na drugi dzień czyli w terminie test innej firmy i wyszło to samo. Czy może być tak że to nie ciaza a ja się niepotrzebnie nakręcam. Czy jest możliwość pozytywnych testów mimo tego że nie jest się w ciazy?

Gość gość
Moim zdaniem test jak pokaze ciaze to jesteś w ciąży nie ma opcji

Gość gość
Ta druga kreska zazwyczaj jest jaśniejsza niż kontrolna, u mnie tak było przy dwóch ciążach. Tak więc najprawdopodobniej jesteś w ciąży.

Gość gość
Pozytywne testy wychodzą w ciąży i podczas jednej z odmian raka także jak nie jesteś w ciąży to masz raka :-P. Gratuluję :-)

Gość gość
Moja siostra miała 3 różne testy pozytywne, a w ciąży nie była, co potwierdziła wizyta u lekarza, który przepisał jej tabletki na wywołanie okresu, w takim wypadku to podobno ciąża biochemiczna.