Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta Żona idealna

Polecane posty

Gość gość

Honore de Balzac napisał o idealnej zonie i kobiecie - Idealna dama na salonach - Kochająca matka dzieciom - Wspaniała kucharka w kuchni - gorąca namiętna ladacznica w sypialni. Oczywiście należy odrzucić wszelkie dogmaty i nakazy kościelne aby cieszyć się szczęśliwym życiem. Kto tak uważa?

Gość Miśka_
Dlaczego nie lubisz ? Damy bywają interesujące, zwłaszcza w głębszych warstwach.

Ogólnie nie lubię salonów i towarzyszącej im sztuczności, pretensjonalności, poprawności... Jednak elegancję bardzo lubię. A jakie warstwy masz na myśłi?

Gość Miśka_
Prawdziwa kobieta jest jak cebula. ;) Całe życie odkrywasz warstwa po warstwie i zawsze kiedy jesteś pewien, że to już ostatnia i wiesz wszystko, ona znowu Cię zaskakuje :)

Gość Miśka_
Elegancję trzeba umieć docenić. Pretensjonalności i dulszczyzny też nie lubię. To gdzież się podział autor tematu ? Ciekawi mnie, czy dobrze zgaduję kto zaś ;)

Jak cebula? W sensie, że doprowadza do łęz? Zgadzam się;) A czym jest dla Ciebie elegancja - tylko ubiorem, czy czymś więcej?

Gość Miśka_
Ubiór i elegancja ? A wspominałam coś o dulszczyźnie proszę Pana ? ;) Delikatność i lekkość połączone z siłą i stanowczością. Opakowanie najczęściej jest tylko opakowaniem :)

Gość gość
No cóż, ale dama w sypialni i ladacznica na salonach, to nie jest dobra konfiguracja na zycie

Gość Miśka_
Doprowadza do łez ? Ciekawe masz skojarzenia z kobietami ;)

Gość Miśka_
Ladacznica na salonach pewnie da się przeżyć. :P Ale Dama w sypialni ? Broń Was Panie ;) Siemka A. :)

Wspomniałaś o dulszczyźnie, ale konkretó nie zdradziłąś. Teraz ta wizja elegancji prezentuje się o wiele lepiej... Miałem na myśłi oczywiście łzy wzruszenia;)

Gość Miśka_
Fakt. To mój stary numer. ;) Szklę oczy, żeby nie dojrzały moich niedoskonałości. ;) później cukrzę odrobinę i czkam, aż rozpuszczą się lody. :)

Gość gość
W tym co pisał było wiele farsy i obłudy. Ja przede wszystkim szanuje męża był prawiczkiem kiedy ja dziewicą bez przeszłości byłych Maz zawsze mnie wspiera i ja jego Jest podczas badań ginekologiczny cipki i uczestniczył podczas porodów bo to najbliższa osoba a nie ginekolog czy położna jak większość twierdzi i ma intymność z ginekologiem wstydzą się męża.To po co wychodzily za faceta skoro go sie WSTYDZA !!!!!?????

Gość Miśka_
Jestem tak niedoskonała, jak to tylko mogło się stwórcy zdarzyć. :) Tak..., trafnie wnioskujesz. :) Jestem wyjątkowa ;) :D Czas na sen. Spokojnej nocy :)

Gość gość
A niby w czym przeszkadzają dogmaty kościelne?