Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lecą na mnie mlodziaki

Polecane posty

Gość gość

Kurde..jak byłam młodsza to starsi się oglądali.. ewentualnie rowiesnicy z rownoleglych klas ale to mniejszosc. Glownie powodzenie mialam u chlopakow starszych o 2,5 nawet do 10lat bo w takich kregach sie obracalam.. wiecie jakies imprezy to zaraz poznawalam znajomych znajomych itp. A teraz ? Czasami jakiś rowiesnik się zainteresuje.. Ale to rzadkość. Co mnie martwi, to to, ze coraz młodsi chłopcy na mnie Leca (tak,chlopcy) kiedy skończyłam 18lat zainteresował się mną 15latek..byłam w lekkim szoku. A on strasznie się wkręcił i ciagle gadał do kumpli ze trochę ze stara jestem (na początku nie wiedział ile mam lat) . Ostatnio zaczepil mnie 15latek, tyle ze ja mam juz 21 lat skonczone. Myslalam ze on tez gdzies tyle bo powaznie wygladal :D a on do mnie z tekstem ze wiek sie bie liczy bo podobam mu sie. Ja nie wiem czy to jakies jaja? Moj brat 17latek tez ma pelno kumpli i co jakis czas slysze ze podobam sie temu czy tamtemu. Co najgorsze podobam się chłopakom, którzy sa naprawdę mmm i boje sie, ze kiedys cos zaczne z takim i poczuje się jak pedofilka .. bo w drugą stronę to jeszcze jakoś wygląda a w ta no cóż.. nie czuję się z tym komfortowo. Dlaczego tak jest??

Gość gość
Bo dla rówieśników i starszych jesteś już po prostu za stara :P

Gość gość
ja mam 40 a strzelaja oczami za mna taczy po 25

Gość gość
Ale różnica w tym wieku jest powalajaca.. może nie fizyczna ale mentalnie jest przepaść

Gość gość
Dla rówieśników za Stara a dla młodszych? Nie wiem może oni myślą ze jak starsza to ma duże doświadczenie seksualne i w ogóle, i ich przygotuje do związku z młodsza, bo nie wierzę W to żeby ktoś chciał starsza z czystych pobudek

Wydaje mi się to zupełnie normalne. Mnie też jak byłem chłopcem kręciły starsze kobiety i to znacznie starsze niż Ty... Później to przechodzi. Po prostu zyskać zainteresowanie dojrzałej kobiety jest prawdziwą sztukę i jeżeli to się uda, buduje to męskie ego