Gość gość Napisano Listopad 24, 2018 Ja polecam www.KierowcaZadzwoni.pl , dodajesz ogłoszenie i to przewoźnik do Ciebie dzwoni :) Ty nie musisz szukać busa do Niemiec czy transportu do Holandii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorota Napisano Grudzień 14, 2018 ja jeżdzę z firmy http://belbus.pl/ ceny mają dobre w porównaniu z innymi, jeżdzę od dłuższego czasu i nie zamierzam zmieniać przewoźnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuba Napisano Grudzień 18, 2018 Ja znam firmę która oferuję przejazdy do Niemiec i jest to firma Max-Trans. Firma Max Trans jest przedsiębiorstwem przewozowym zajmującym się profesjonalnym transportem międzynarodowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielaa90 0 Napisano Styczeń 8, 2019 (edytowany) Do Niemiec jeździ wielu przewoźników, zarówno busami, jak i autokarami - w tym drugim przypadku jest chyba wygodniej. Zobaczcie na https://www.aura.pl/abc-podroznego/niemcy/ - są tam kursy do Niemiec, w miarę tanie i szybkie. Edytowano Styczeń 8, 2019 przez danielaa90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin Napisano Styczeń 24, 2019 MR przewozy zagraniczne nie polecam i radzę omijać to oszuści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Napisano Luty 7, 2019 Sprawdzonych przewoźników znajdziesz na stronie https://busnow.pl To jest darmowy system rezerwacji, a dodatkowo oni mają w ofercie wielu przewoźników i zawsze dostaniesz najlepszą cenę przejazdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tezeusz Napisano Luty 11, 2019 Ja ostatnio jechałem z www.jogibus.pl Wszystko było git także polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakustol 0 Napisano Luty 15, 2019 (edytowany) ja od lat odwiedzam siostrę która wyniosła się do niemiec i zawsze jeżdże z nimi www.busydoniemiec.pl mogę polecic tylko ich Edytowano Luty 15, 2019 przez jakustol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuba8986 Napisano Marzec 22, 2019 Mogę polecić jedną firmę która dowozi głównie z lubelskiego nazywają się belbus, mają bardzo niskie ceny i dowożą po całych Niemczech.Wydaje mi się że dojazd z Małopolski do miejsca gdzie bus odjeżdża nadal będzie się opłacać. Największym plusem jest dowóz pod wskazany adres. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natka21 Napisano Kwiecień 9, 2019 polecam busy do berlina ms trans z jeleniej góry https://www.mstrans.pl/ super ceny i się nie przesiadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robson1112 Napisano Kwiecień 9, 2019 ms trans tez jeździłem są naprawdę ok poczytajcie opinie chyba najlepsi jak przewozy do berlina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robson1112 Napisano Kwiecień 9, 2019 ms trans jeździłem na berlin najlepsi poczytajcie opinie. dla mnie najlepsze przewozy do berlina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robson1112 Napisano Kwiecień 9, 2019 poszło dwa razy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patka Napisano Kwiecień 9, 2019 teraz czytam o Berlinie szukam przewozów z jeleniej góry do Berlina sprawdzę ten ms trans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natala 234 Napisano Kwiecień 9, 2019 możesz u nich na stronie zamówić transport do berlina https://www.mstrans.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patka Napisano Kwiecień 9, 2019 oki dzięki a masz numer do nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natala 234 Napisano Kwiecień 9, 2019 513-427-912 fajna babka odbiera ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dajwuu 0 Napisano Kwiecień 30, 2019 My jechaliśmy 2 lata temu z firmą Monek - http://monek.eu/ . Jechaliśmy grupą 5 osób żeby zarobić sobie w trakcie wakacji. Cenowo bardzo spoko, a warunki podróży bez zastrzeżeń. Busy nowe, wysprzątane, sporo miejsca na nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robert1987 Napisano Maj 8, 2019 Polecam skorzystać z oferty ://busydoholandii. org/busy-do-niemiec/ na przejazdy do Niemiec bez przesiadek z Polski południowej. Obsługują podkarpackie, małopolskie, świętokrzyskie, śląskie, opolskie i dolnośląskie. Wyjeżdżają codziennie bez przesiadek pod wskazany adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AXA12 Napisano Maj 8, 2019 http://busydoholandii.org/busy-do-niemiec/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariola Napisano Maj 13, 2019 av-busy.pl ten przewożnik jest bardzo dobry. Wszystko profesjonalnie, bezpiecznie, komfortowo. Busy zadbane, czyste. Przewozy na czas i dość sporo kursów. Ceny też mają ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uuwjad 0 Napisano Maj 25, 2019 Moim zdaniem nie ma co ryzykować, jak jedziemy tyle kilometrów. Powinniśmy zatem wybierać tylko rzetelne i sprawdzone firmy. Ja np jechałem do rodziny w Berlinie 3 miesiące temu. Szukałem kogoś, kto ma doświadczenie w takich przewozach i trafiłem na . Nie żałuję - podróż przebiegła bezpiecznie, kierowca był doświadczony, a ja dotarłem cały i zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pablito Napisano Sierpień 21, 2019 Zawsze można flixbusa ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PanPlecak81 Napisano Sierpień 21, 2019 3 minuty temu, Gość pablito napisał: Zawsze można flixbusa ogarnąć Po co do Niemiec jak znajac angielski mozna do UK,Holandii,czy Belgii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dancer Napisano Sierpień 21, 2019 Zależy jaka branża. Moja matula załatwiła sobie pracę jako opiekunka w DE, załatwiałam jej teraz busa vipmartour do Dortmundu. Bez pośredników więc cała kasa dla niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lara Napisano Wrzesień 15, 2019 Polecam przejazdy z firmą przewozową www.przewozosobnysa.pl/. To profesjonaliści, którzy stawiają na wysoką jakość świadczonych usług. Dbają o klienta, przywiązując wyjątkową wagę o zachowanie bezpieczeństwa i zapewnienie wygody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MS TRANS Napisano Wrzesień 24, 2019 Przewozy MS TRANS nowoczesne busy dla wszystkich osób szukających przejazdów do Berlina, z adresu na adres, bez przesiadek. Lista naszych tras: 1.) Jelenia Góra ---- Berlin ----- Jelenia Góra 2.) Wałbrzych ---- Berlin ----- Wałbrzych 3.) Legnica ---- Berlin ---- Legnica 4.) Zgorzelec ----- Berlin ---- Zgorzelec 5.) Świdnica ---- Berlin ---- Świdnica 6.) Złotoryja---- Berlin ----- Złotoryja 7.) Bolesławiec---- Berlin ---- Bolesławiec 8.) Lubań ---- Berlin ----- Lubań 9.) Lwówek Śląski ----- Berlin ---- Lwówek Śląski 10.) Karpacz ----- Berlin ---- Karpacz 11.) Szklarska Poręba ------ Berlin ------ Szklarska Poręba 12.) Świeradów Zdrój ---- Berlin ---- Świeradów Zdrój 13.) Kamienna Góra ---- Berlin ----- Kamienna Góra 14.) Strzegom ---- Berlin ----- Strzegom 15.) Żary ---- Berlin ---- Żary 16.) Żagań ----- Berlin---- Żagań 17.) Szprotawa ---- Berlin ---- Szprotawa Zapraszamy ! 513-427-912 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podróżnik Napisano Październik 3, 2019 Jeśli chodzi o mnie, to zawsze wybieram Bus-Transport z Gdańska. Ale nie tylko do podróży do Niemiec, czy innych krajów, ale ostatnio korzystam z ich usług przewozu dzieci i młodzieży - http://www.bus-transport.eu/oferta/przewoz-dzieci-i-mlodziezy. Jestem wychowawcom w szkole podstawowej i jeśli chodzi o przewóz dzieci w Gdańsku, to tylko oni. Wspaniała kadra kierowców, zawsze punktualnie i najważniejsze, cenowo wygląda świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek Napisano Październik 28, 2019 Polecam firmę ERGO Holender, to jedna z nowszych firm, dzięki temu mają nowe, zadbane busy i bardzo się starają. Miałem okazję jechać z nimi do Niemiec i z powrotem i było naprawdę ok. bilety można rezerwować na ich stronie buspolskaholandia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daniel Makros Napisano Listopad 5, 2019 Od lat kursuje do Niemiec z Polski i odwrotnie taka praca , ale też patrzę na komfort podróży taniaekologia.pl od jakiegoś czasu korzystam z ich usług i szczerze mówiąc nigdy tak dobrze mi się nie wypoczywało podczas podróży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach