Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just_she

Mąż czy ten drugi?

Polecane posty

Gość just_she

Czesc.. Jestem w skomplikowanej sytuacji.. Jestem mężatka od ponad 9lat. Z mężem nie układało nam się dobrze więc on się wyprowadził w marcu,na moja prośbę. Mamy syna z rozszczepem kręgosłupa, który wymaga rehabilitacji. Poznałam kogoś.. jest czułym, kochającym, opiekunczym mezczyzna. Mąż od pewnego czasu chce wrócić, stara się naprawić nasze relacje, chce spróbować i ratować nasze małżeństwo. Ja odczuwam go od siebie ze względu na drugiego mężczyznę w moim życiu (Maz nie wie ze ktoś się pojawil). Jak przyjeżdża do syna to rozmawiamy, próbuje być blisko, przytulać mnie, całować.. patrzy w taki sposób ze wszystko wraca i.. przez to mam mętlik w głowie. Zakochałam się w drugim mężczyźnie, ale nie przestałam kochać męża.. co mam robić? Drugi mężczyzna wie ze mam syna i jaką mam sytuację z mężem, ale nie wie ze syn jest niepełnosprawny.. doradźcie!! Błagam..

Gość gość
Komplikujesz życie wszystkim. A ucierpi najbardziej syn.

Gość gość
Dlaczego ukrywasz niepełnosprawne dziecko? To on nie był u Ciebie i nie widział syna NIe rezygnuj z męża to tamten jak sie dowie o rozszczepie kręgosłupa to odejdzie.Ale uwaga-powie,dlatego że to ukrywałaś a nie dlatego że jest niepełnosprawny.

Gość gość
Męża znasz ponad 9 lat a tego mężczyzne chyba krotko bo nie wie,że masz chore dziecko. Maz jest ojcem i kocha syna,co do tego nie ma wątpliwości a co do nowo poznanego pana to nie wiesz czy " pokocha" i zaopiekuje się Twoim dzieckiem Nie wiem co zrobisz bo ja dałabym szanse mężowi a czy sie uda ? to zależy od Was oboje a z tym panem nie masz pewności jak będzie

Gość gość
No przecież że mąż. Ja bym go ostro szarpała po takiej rozłące :D

Gość gość
Przede wszystkim nie oszukuj nowego partnera. Powiedz mu szczerze o synu i o tym że mąż chce wrócić. Wszystko będzie jasne - albo ucieknie albo będzie nadal chciał byc z tobą - wtedy bym została z nowym