Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość o dziecko

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem, w lipcu zostalam mama Aurelki, i wtedy zaczelo sie piekło, w moja szwagierke jakby diabel wstapil,ciagle do mnie przychodzi, probuje wyrywac mi mala,na spacerach jak ja spotkam to probuje sila wyrywac mi wozek, ale to jest nic, bo na spotkaniach rodzinnych zawsze robi ze mna przepychanki, tez sa proby wyrywania malej i gadanie do rodziny jaka to niedobra jestem, ze dziecko izoluje..nie jestem jakas suka, ze nie dopuszczam innych do dziecka, wrecz przeciwnie, chce zeby mala miala kontakt z ludzmi, by nie byla bojazliwa, by sie nie wstydzila, ale nie chce tego robic sila, tym, ze ktos probuje zabrac mi dziecko i mowic do niej per coreczko, wrr, pomocy...bo klotnie juz nic nie daja, mam drzwi kluzyc i pozwlac jej dzwonic godzinami dzwonkiem, bo i tak potrafila robic...jakas telenowela sie zaczyna z tego robic, a moj maz juz nieraz probowal jej przepowiedziec, bez skutku

Gość gość
Ta Twoja szwgierka to jakas stara panna czy dlugoletnia staraczka? Bo rozumiem ze swojego dziecka nie ma?

Gość gość
Ma corke 11-letnia, ale to temat rzeka, bo tak troche ma ją gdzies, ona po prostu bardzo zawistna jest i mam wrazenie, ze zazdrosci mi dziecka

Gość gość
Wydaje mi się, ze szwagierka zazdrości faktu, ze masz male dziecko, niemowlaka, jej córka już jest duża i może brakuje jej bliskości takiego maluszka, przeczekaj to, Twoja córeczka urośnie i to powinno się uspokoić, główka do góry :)

Gość gość
Hmm, mialam podobny problem, ale z moja tesciowa, skonczylo sie na tym, ze musielismy sie wyprowadzic i przykrocic jej kontakty z naszym synkiem, nie chce wspominac, jaka mi opinie po rodzinie wyrobia, teraz nie mam tesciowej a mlody nie ma babci, bo wykreslilam ja ze swojego zycia