Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malvina86

Jem ile chcę a nie tyje...

Polecane posty

Gość Malvina86

Cześć, Chciałabym się z wami podzielić pewnym spostrzeżeniem. Od stycznia 2015 jako postanowienie noworoczne - postanowiłam przejść na diete Vege i wiecie co? Działa. Dla ludzi, którym nie chce się ćwiczyć, bądź niewyobrażają sobie życia bez ciągłego podjadania to jest najlepsza opcja. Piszę to ja, osoba, która zauważyła szybką reakcję odchudzania na własnej skórze. Sportowcem nie jestem- jeść lubię. Koleżanka poleciła mi poradnik, tutaj macie wszystko http://luxusportal.pl/pl/internet-i-reklama/prezentacje/vege . Odstawiłam na bok wszystkie inne produkty i efekty są. Na początku cięzko a później idzie się przyzwyczaić. Jak schudałm 12,5 kg to nie mogłam już wrócić do normalnego jedzienia. Kwestia psychiki drogie panie ;) Powodzenia!!

Gość gość
Cześc, ale ja sobie np nie wyobrażam lata bez grilla czy niedzieli bez schabowego, i co wtedy? :(

Gość gość
Ale nie jesz WSZYSTKIEGO co chcesz

Gość Malvina86
Ale chciałam być chudsza i jestem. Widać efekty .Ja zwyczajnie nie jestem przyzwyczajona do biegania czy innych cwiczeń. Czy muszę jeść wszystko? Będąc na diecie,trzeba znaleźć produkty, które stosuje zamiennie. Kotlety bez mięsa też można zrobić, a smakują wspaniale ;)

Gość gość
ok, ile siedzisz przy garach nie pytam złośliwie tylko z ciekawości z miłą chęcią przeszłabym na taką diete

Gość Malvina86
ok, rozumiem - z miłą chęcią odpowiem :) Ale to, że jesz potrawy czy produkty na szybko, które nie zawierają mięsa to nie znaczy, że musisz 2x więcej siedzieć w kuchni. Nie wiem skąd taka sugestia? :)

Gość gość
stąd ta sugestia ,ze przeglądam przepisy na dania np: wegańskie i widze jak sie przy tym trzeba ucyrtolić :D

Gość Malvina86
No co TY gadasz ;) patrz np: na szybko zupa, super pyszna Zupa z pieczonej papryki 3 duże czerwone papryki 1 czerwona (lub zwykła) cebula 3 ząbki czosnku 1 mała papryczka chilli (a jeśli jesteście odważni i zwykle zimno Wam bardziej niż innym, to dwie) 1-2 łyżeczki czerwonej pasty curry (albo koncentratu pomidorowego, jeśli pasty nie mamy) 3 szklanki ugotowanego wcześniej bulionu warzywnego Sól, pieprz, oliwa 2 kromki białego pieczywa, natka pietruszki albo świeża bazylia Naprawdę, wiecej czasu poświęcisz na zbieranie się i motywacje do ćwiczeń. Nie zawsze ma się chęć, a jak raz się odpuści to traci się zapał. Lepiej tym sposobem,nie sądzisz ? ;)

Gość gość
Schudłam 20kg w 2 Miesiące dzięki African Mango. Zamiast diet które nic nie dają polecam prosty i skuteczny sposób :) http://nplink.net/lbWjNrDF

Gość Mikka90
Czeeeeeść. Malvina ma 100% rację! :) Ja też niegdyś przeszłam na Vegę i widać różnicę. To nie prawda, że spędza sie w kuchni więcej czasu.Jest to bardziej motywator i jak tylko wiesz, że nie wszystko chcesz/możesz jeść to włącza Ci się kombinator i dlatego pichcenie sprawia więcej radości. Naprawdę polecam ;)

Gość gość
No wszystko fajnie, ale czy ktoś jeszcze może to potwierdzić??

Gość gość
ale debillna reklama :o :o :o

Gość gość
ale debillna reklama :o :o ale debillna reklama :o ale debillna reklama :o :o :o ale debillna reklama :o :o ale debillna reklama :o ale debillna reklama :o :o :o ale debillna reklama :o :o ale debillna reklama :o ale debillna reklama :o :o

Gość gość
Ten magazyn co jest podany w linku można gdzieś dostać we Wrocławiu?

Gość gość
Możesz coś więcej powiedzieć? Zamawiasz jedzenie w kateringu czy sam/sama je robisz?

Gość gość
Korzystam z poradników i próbuję trochę sama przygotowywać. Katering jest drogi, a tak jak koleżanka od z artykułu wspomina - nie trzeba dużo czasu, tylko pomysłowość ;)

Gość gość
Jedna z lepszych zup vege z soczewicy jakie jadłam:) 1 łyżka masła lub oliwy włoszczyzna (1 cebula, 1 marchewka, 1 pietruszka, 1 por, 2 ząbki czosnku) 1,5 litra bulionu warzywnego 1 puszka (400 g) pomidorów pokrojonych w kostkę, bez skórek 400 ml soku pomidorowego z kartonika 250 g czerwonej soczewicy Przyprawy: 1/2 łyżeczki kminu rzymskiego zmielonego 1 łyżeczka zmielonej suszonej kolendry sól i świeżo zmielony czarny pieprz 2 łyżki mieszanki gęstego sosu ostrygowego z sosem sojowym Do podania: posiekany świeży szczypiorek Przygotowanie Warzywa obrać, opłukać i pokroić w małą kostkę. Rozgrzać masło lub oliwę w większym garnku z grubym dnem, dodać warzywa i dusić pod przykryciem, na małym ogniu, przez około 4 minuty, od czasu do czasu mieszając (nie zrumieniać, tylko zeszklić). Wlać bulion, dodać wszystkie przyprawy oraz pokrojone pomidory z puszki, doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut, aż warzywa trochę zmiękną, następnie dodać sok pomidorowy i znów zagotować. Po kolejnych 10 minutach gotowania, jak warzywa będą już całkowicie miękkie, zmiksować całość w blenderze. Wlać z powrotem do garnka, zagotować, dodać opłukaną i odsączoną soczewicę. Gotować przez około 10 - 15 minut, aż soczewica będzie całkowicie miękka. Doprawić ewentualnie solą i świeżo zmielonym pieprzem. Posypać świeżym szczypiorkiem.

Gość gość
Jestem wege od marca. jestem po 2 ciążach, mam 35 lat. ja akurat biegam ale rzadko, 3 razy w miesiącu ale raczej tylko dwa. mam 169 cm i ważę teraz 58 kg. gotowanie wege wcale nie jest czasochłonne. Ja pracuję wiec nie mogę non stop w garach siedzieć. nie jem fast foodow, zadnych chipsów, nie piję coli fanty itp od kilku lat. ale jem np sporo czekolady (gorzkiej), zjadam jakoś 10-12 bananów tygodniowo i wkurza mnie gadanie, że one "tuczą" taaa.. zjadam dziennie czasem nawet i 2600 kcal. ponieżej 2000 chyba nigdy lub bardzo rzadko. nie tyję ani troszkę. od marca do czerwca była małą tendencja spadkowa, ale przedtem i tak nie wiadomo ile to nie ważyłam. ale ważę teraz 4 kg mniej niż w lutym. przy takiej ilości kalorii.

Mojej kolezance udało sie schudnąć ponad 10 kg w 30 dni ;) Wystarczy trochę pracy i samozapracia! Podaje Link do całego poradnika z którego korzystała znajdziecie w nim sporo porad ;) Link- www.schudnijznami.wordpress.com

Gość KasiaMi
Witam wszystkich swoja diete zaczełam w ostatni tydzien wrześia znudzona juz swoim wygladem postanowilam ze musze cos zmienic . Moja waga poczatkowa to 81 kg - przestalam jesc przede wszystkim potrawy smazone, slodycze oraz pic napoje gazowane i slodkie i tak na dzien dzisiejszy waze 63 kg jestem mega z siebie dumna od 3tyg wraz z siostra cwiczymy razem, bo czas ujedrnic swoje ciala Emotikon smile powiem Wam moi drodzy że w ciągu trzech tygodni udało mi się pozbyć prawie 15 kg, dla mnie to ogromny sukces, dlatego chce się z wami czymś podzielić, co ostatnio udalo mi sie znalezc w necie, zamiast płacić kilkaset złoty wystarczy skorzytsać z mojej rady :)przepisy są łatwe a co najważniejsze przygotowywane z niezbyt drogich składników, ćwiczenia chociaż na początku meczące obecnie sprawiają mi wiele przyjemności, również myslicie jak zadbać o swoją sylwetkę? Korzystajcie z programu tak jak ja Możesz go dostać wchodząc w link tutaj >> http://moja-dieta.5v.pl/ wystarczy wypełnic formularz i się zweryfikować by pobrac plik, bez zbednych dodatkowych płatności :) Ja już cieszę się posiadając ten zestaw, polecam gorąco i zapraszam do udostępniania :)

Gość Kaja089
Czuje ze to cos dla mnie KasiaMi, mam do zrzucenia az 20 kg :(

Gość gość
Samozaparcie jest najlepszą dietą. Zacznij od tego, żeby kupić sobie wagę ;)

Gość gość
Wystarczy uprawiać sport, a wtedy nasza przemiana materii jest na bardzo wysokim poziomie

Gość edyta831
Ja jem również wszystko na co mam ochotę ale rozsądnie a nie że,aż brzuch boli;) 5 posiłków dziennie plus suplementacja Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i czuję się rewelacyjnie;) wiem,że chudnę i mnie to ciągnie to dalszych wyników;)