Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka 1990

nie wiem co robić :(

Polecane posty

Gość idiotka 1990

jesteśmy z mężem 3 miesiące po ślubie... przed ślubem zaciągnęłam kredyt na 25 tysięcy... przez internet i to na niego... potrzebowałam tych pieniędzy... spłacam to powoli... wszystko było ok tylko nie powiedziałam mu o niczym :( zapomniałam zapłacić jednej raty zadzwonili do niego z banku i o wszystkim się dowiedział opowiedziałam mu to a on dostał ataku furii powiedział że jestem okropna że się wyprowadza... i tak zrobił... zabrał z domu wszystkie rzeczy i pojechał do swoich rodziców... wyłączył telefon nie odzywa się do mnie nie wiem co robić ;( byłam kompletną idiotka nie przemyślałam tego... nie chciałam mu mówić myślałam że utrzymam to wszystko w tajemnicy :( wiele razy go już zawiodłam :( stracił do mnie zaufanie :( myślałam że to nie wyjdzie na jaw... cały czas kombinowałam jak chciał zalogować się na konto ehmmm ;/ nie wiem co robić :(

Gość gość
Jak to możliwe że dali ci kredyt na kogo innego? Twój mąż ma oczywiście rację, strasznie go wrobiłaś, powinien cie kopnąć w d... a tą firme podać do sądu czy na policje, bo nie wolno dawać na czyjeś nazwisko kredytu -

Gość idiotka1990
ale to był tak zwany kredyt na klik przez internet... :( wiem że źle zrobiłam ale spłacałam to :( teraz zapomniałam terminowo wpłacić raty i zadzwonili a mi po prostu uciekło to z głowy :( nie wiem co mam robić :(

Gość gość
jaki nick, taka osoba, szkoda na nia klawiatury 🖐️

Gość idiotka 1990
nie wzięłam tej kasy na wydanie od tak... po prostu była mi potrzebna :( nie wiem co robić tak bardzo go kocham jesteśmy ponad 7 lat razem :(