Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wampirzyca222

Tragedia

Polecane posty

Gość AGUGUG
A ile masz lat? jak do tego doszło?

Gość AGUGUG
ja proponuję wybrac się do innego dentysty, byc moze bedzie on w stanie uratowac zęby. Ja mam 29 lat i nie mam jednej siódemki, na jej miejsce nasunęła mi się nowowyrastajaca ósemka. Zęby mądrości zaczęły mi niedaw no wyrastac. jestes 7 lat starsza, nie możliwe żebys miala wszystkie zęby do wyrwania!!!!!! ja mam dużo zębów martwych, pgólnie mam słabe i cały czas cos tam lecze ale dbam i żyję z nimi. Koniecznie zgłos sie do innego dentysty!!!!!! Nie poddawaj się!

Ja tez się bałam . I skończyło się na tym że u góry z przodu nic niema a reszta jest strasznie popsuta. Mam tylko u dołu 1,2,3,4,5 które również nie nadają się do naprawy. Reszty dolnych tez już niema , zostały z nich tylko korzenie.:( Nie mogę już znieść tego bólu. A nadal się boję Pomocy!

No nie wiem . Dziewczyno !!!! Jak można doprowadzić do takiego stanu? I to kobieta? Zacznij coś z tym robić !

Stań przed lustrem ,otwórz gębę , weź kombinerki i działaj! Sama jesteś sobie winna! Jak mogłaś doprowadzić do takiego stanu? Trzeba było zacząć coś z tym robić jak zaczęły się psuć! Ale ty nie poszłaś bo się boisz! I masz teraz nauczkę! Boli? I dobrze! Trzeba było tyłek ruszyć kiedy jeszcze nie było za późno! Jak nie miałaś kasy to trzeba było odłożyć! Dziewczyny wy dbajcie o siebie!