Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateuszq

CREDITEXPRESS wezwanie do zapłaty

Polecane posty

Witam. Dzisiaj przychodząc ze szkoły, siadam sobie do stołu i patrze, mama podaje mi jakiś list i żebym to przeczytał. Przeczytałem i chodzi o jakieś zakupy Encyklopedii Zwierząt (5 sztuk), która była kupowana 19.09.2001roku. Mama niczego takiego nie pamięta - nie kupowała czegoś takiego, nie dostawała żadnych numerów, a o takiej firmie słyszała pierwszy raz. W liście do zapłaty jest ok. 90 zł, gdzie jak nie odpowiemy/nie zapłacimy to skierują sprawę do sądu. Śmieszne trochę, bo na końcu listu powinna być pieczątka - owa jest ale skserowana/drukowana. W liście był nawet stary kod pocztowy (od 2000r posiadamy inny). Firma, czy co to jest, w ogole nie odbiera żadnych telefonow. Data uregulowania "niby wpłat" to 27.10.2015r. Dziwne jest to, że po 14 latach dopiero ruszyli dupsko i odezwali się na nasz adres - gdzie tak czy inaczej nie było nic kupowane, żadne encyklopedie. Widziałem dużo informacji na internecie na temat tejże firmy. Jeżeli już bym się do nich jakoś dodzwonił - mógłbym prosić o kopie zamowienia, jaki towar byl zamawiany, ktorego dnia zostal wyslany, potwierdzenie odbioru przesylki? Lub moze skontaktowac sie z nimi przed drogę elektorniczna? Z gory dziekuje za pomoc. /zdjecie: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_CYUmKCQVTk832ck9MozfqBybQAFJV7QL.jpg

Gość gość
A po co chcesz sie z nimi kontaktowac? Olej ich. Raz że nawet jeśli coś kupowałes to jest przedawnione i mogą Ci naskoczyć, dwa, nie bądź frajerem i nie daj sie dymac. Oni własnie na takich żarują.