Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle chce mi się seksu. Przestałam jeść tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe,ze ten fakt mógł przyczynić się do tego ze teraz ciągle mam ochotę na seks?od zawsze bardzo lubiłam to robić z moim facetem ale teraz to jest aż nienormalne... zastanawiam się od czego może to zależeć?

Gość gość
Tak bo wtedy wzrasta libido :D

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne SZKODZĄ! !!!Ale bierzcie bo lekarze będą mieli kogo leczyć jak chora wątroba po latach itp...Ginekolog na pytanie męża podczas mego badania pochwy odpowiedział że tylko prezerwatywa i wyśmiewany kalendarzyk jest nieszkodliwy.Powiedzial mężowi bo jest obecny podczas każdego badania pochwy i wspierał porody Nie jestem zacofania jak większość polek i wstydzi się męża podczas badań i porodu a całkiem obcego faceta ginekologa się nie wstydzi ciemno gród! !!!

Gość gość
Deviant od badania pochwy :D:D Czy przy badaniu mózgu mąż tez był ?:D:D:D:D:D:D Autorko nie bierz nigdy męża do ginekologa. :D Tabletki owszem niszczą wątrobą, masz regularny okres, piękną cerę itd ale pochwa jest mało nawilżona, występuje brak ochoty na seks i często boli głowa. Miałam tak Zrób próby wątrobowe .

Gość gość
Autorko jak bardzo lubisz to w czym problem