Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupie polaczki

Polecane posty

Gość gość

Szkoda że głupie polaczki znowu będą głosować na te PO PIS PSL inne g****o.Jeśli zagłosujecie na którąś z tych partii będziecie znowu narzekać że nic sie w kraju nie zmienia.Nikt za granicą nie jest taki głupi żeby głosować za tak lewackimi partiami.Przecież każdy z liderów tych partii siedział przy okrągłym stole i ugadali się razem że będą rzadzić długie lata zmieniając tylko sposób obiecanek co 4 lata.A najgorsze jest to że dużo ludzi sądzi ze PIS to partia prawicowa a żaden pewnie nie czytał ich programu wyborczego gdzie jest najwiecej socjalizmu.Ja się tylko pytam was skad oni wezmą te pieniądze dla was obiecane jak nie od samych was tępaki.

Gość gość
Jestem za socjalem takze mozesz mnie cmoknac gleboko w d**e:)

Gość gość
tylko zeby ci dac 100zł socjalu zabiorą ci 130 powodzenia dla idiotów

Gość gość
idiota :O w tym kraju po '89 nigdy nie bylo lewackiego rzadu :O tu jest conajwyzej centroprawica, chocby miala w nazwie tylko i wylacznie slowo 'lewica' :O najpierw sie doinformuj idioto a pozniej pisz takie bzdety :O

Gość gość
A Ty kim jestes? Zeby wlasnych rodakow wyzywac?

Gość gość
nazywać to się moze i centrodupodajca a to co robi to czysty socjalizm i jeszcze do uni obesranej sie pchają zeby zebrac kase z moich podatków jak żebracy z ulicy,kaczyński takze podpisał traktat lizboński zdradzając przy tym Polske.Polska nie jest juz autonomicznym państwem przez niego tylko usługodawca uni europejskiej

Gość gość
Powtarzasz za Mikkem, ale jakoś tak się składa, że Polacy wyemigrowali do państw, gdzie poziom zabezpieczeń społecznych jest większy niż w RP i to nie wyjechali po zasiłki, ale żeby lepiej żyć. Do 1989 też nie było ,,lewackiego'' jakkolwiek to rozumieć rządu.

Gość gość
Ja nie widziałem dotychczas ani jednego polaczka za granica co wyjechał zeby brać zasiłki ,moze tacy sa ale ja ich nie znam.Ja tylko stwierdzam fakty jakie PIS robi oszukując was.

Gość gość
To jednostkowe przypadki, ale wyjechali m.in dlatego, że bezpieczeństwo socjalne jest większe, a nie bo są niskie podatki albo monarchia

Gość gość
Jakie bezpieczeństwo socjalne o czym ty p********z.Tu mozna szybko zarobic ale i szybko stracic.Własnie wyjechali tu po to zeby otwierac firmy a nie płacic 1100zł zusu który próbuje utrzymac za wszelka cene PIS i inne partie.Chodzi o to ze za granicą stosunek zarobków do cen jest inny,nie liczy sie czy zarobisz 10000zł skoro paliwo bedzie np po 20 zł za litr itp