Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biały śluz

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, od 2-3 dni mam biały śluz w pochwie, nie rozciąga sie, moze czasem lekko, jest mętny. od kilku dni mam uczucie mokra. Wczoraj powinnam dostać okres. Czy to oznaka że się zbliża?

Gość gość
Każda kobieta jest inna. A jak jest zazwyczaj? Jednorazowe obserwacje nic nie powiedzą

Gość gość
polecam zrobić badania krwi rejestrując się na nie do laboratorium na www.badamysie.pl jest bez skierowania i za darmo, polecam :)

Gość gość
Potrzeba jest przeczyszczenie komina.Udaj sie do kominiarza.

Gość gość
Stosujesz tampony? Uplasowała seks?

Gość gość
tez mam uczucie mokra ale jakoś nigdy tak nie zwracałam na to uwagi. Mojej koleżance spoźnił sie okres a ja zawsze miałam 4 dni po niej. Możliwe ze skoro jej sie spoźnił to mo tez? Seks uprawiałam miesiąc temu z zabezpieczeniem, nie doszedł we mnie.

Gość gość
Dodam ze za miesiąc mam ważny wyjazd i boje sie ze przez to przesunięcie dostanę akurat na wyjezdzie :/

Może właśnie coś Ci tam się poprzesuwało i dlatego tak, przed samym okresem raczej nie powinno być dużo śluzu. A co do daty okresu to raczej trudno stwierdzić kiedy dostaniesz jeżeli nie stosujesz pigułek. W przypadku pigułek można nie robić przerwy i zacząć brać następne opakowanie a co za tym idzie przesunie się data miesiączki jednak zbyt często nie powinno tak się robić.

Gość gość
Wlasnie moze dziś dostanę bo mam takie ciagle uczucie mokra a wiem ze mam tak zawsze przed okresem. Kiedyś bolały mnie piersi 3 dni przed to wiedziałam a teraz bolą nawet 2 tygodnie przed i przez to nie wiem kiedy nadejdzie

Gość gość
najlepszy sluz dla plemnika to przezroczysty forma podobna do białka kurzego tak zbliża sie czas najlepszy na poczęcie dziecka

Gość gość
sa takie książeczki kiedy jestem płodna a kiedy nie

Gość gość
To idz do gina, dostaniesz luteine i luz

Gość DwaRazyMama
a nie bierzesz pod uwagę ciąży? u mnie był podobny śluz zamiast okresu właśnie jak byłam w ciąży.(myślłam wtedy że to infekcja i zaczęłam dopochwowo stosować lactovaginal). Normalnie tego typu śluz pojawia się w czasie dni płodnych???