Alilietta 0 Napisano Październik 24, 2015 Hej :) Chciałabym kupić mojemu Mężczyźnie markowy zegarek i najbardziej spodobał mi się jeden w Zalando.Czy warto wydać tam pieniądze i będzie zegarek będzie miał oryginalne pudełko i czy sam będzie oryginalny a nie podróba?Bo wiem,że czasem na przykład na Limango przysyłają bez pudełka lub coś a tego nie chce.Kupujecie tam? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alilietta 0 Napisano Październik 24, 2015 Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ayameii 0 Napisano Październik 24, 2015 Warto,ja kupowałam Mamie i jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2015 dorzuc jeszcze do zegarka fajny magnes http://giftshop.sellingo.pl/k/17/magnesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniPaulina 0 Napisano Listopad 13, 2015 Nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach