Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarny ekran laptop Hp G62

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam problem z laptopem .Otóż od wczoraj mam czarny ekran, nie mogę pisać ,klawiatura bodajże nie działa ,a gdy podpinam pod ładowanie kontrolka ładowania świeci na czerwono stan ładowania .Laptop jest włączony wiatrak nie chodzi , nie słychać startu logowania .Podpinam pod wejście hdmi czarny ekran i brak sygnału .Dziś komputer trafi do znajomego który jest obeznany w telefonach komputerach , sprawdzałam wczoraj latarką czy na monitorze jest coś widoczne nic ekran czysty , laptop mi nie upadł nic , moja matka oglądała film , i nagle czarny ekran .Co jest może ktoś wie ?

Gość Informatyk000
Spotkałem się właśnie z tym samym, dodam iż jestem w trakcie technikum informatycznego. Po rozkręceniu całego laptopa HP G62, i wielu próbach naprawienia tegoż sprzętu, doszedłem do wniosku iż RAM lub PROCESOR odmówił współpracy. Jutro lub w dniach następnych postaram się o RAM do tegoż komputerka, i sprawdzę.. Ponieważ stawiam na właśnie RAM, po wymianie powinien śmigać ( w końcu włączy się ekran ) :D Taki ram 4GB (jaki posiadam zamontowany) to koszt ok. 100-130zł. Pozdrawiam

Gość Katek

Może dysk jest do wymiany? Ja miałem podobnie i zaniosłem serwisować do Galileo. Wymienili co trzeba i dostałem gwarancję, a teraz wszystko śmiga, jak należy.