Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ATENA Centrum Zdrowia i Urody Nysa

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś może wyrazić opinię na temat tego centrum? Ktoś z Was robił sobie tutaj botox?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i jest po przeciwnej stronie województwa opolskiego niż nysa

Gość gość
Miejsce fajne i w sumie niedrogie, ale byłam tam zaledwie dwa razy. O botoxie tym bardziej nie mogę się wypowiedzieć. Ale warto na pewno odwiedzić ten salon.

Gość gość
Ja za to jestem po powiększeniu ust i nie mogę złego słowa powiedzieć. Cenowo mnie też zaskoczyli.

Gość gość
Ile kosztuje to powiększanie ust w Centrum Atena?

Gość gość
Ja płaciłam 900 zł, ale cena zależna jest od ilości podanego preparatu, więc musisz iść na konsultację i się sama dowiedzieć :)

Gość gość
Ja np. bardzo polecam makijaż permanentny, lub zwykłe zabiegi na twarz. Super efekt nawet po tych podstawowych, oczyszczających. Co profesjonalizm, to profesjonalizm.

Gość gość
moja córa chodziła tutaj na zabiegi przeciwtrądzikowe i wierzcie mi, że po paru wizytach jej stan cery naprawdę uległ znacznej poprawie Centrum Atena, to profesjonalne miejsce z miłą obsługą.

Gość gość
Centrum Atena, to świetny gabinet kosmetyczny polecam każdej swojej znajomej po prostu warto tutaj przyjść :)

Gość gość
Pani Basia... wspaniała kobiety, doskonały specjalista - to tak naprawdę ona zbudowała tą markę tak by była ona najlepsza jej gabinet jest bardzo znany wśród moich znajomych

Gość gość
nawet ceny nie są tak wysokie, jakby się mogło wydawać jestem zadowolona z zabiegów, szczególnie tych na okolicę oczu, które przyniosły super efekty

Gość gość
No miejsce lux :) Nie ma się do czego przyczepić Jestem zadowolona z zabiegów. ;) Na pewno zapisze sie na kolejna wizytę ;)!!!

Gość gość
nie mam zastrzeżeń, dla mnie jest to jedyne miejsce, które można odwiedzić w naszym mieście takiej obsługi klienta nie ma nigdzie indziej !

Gość gość
co sądzicie o zabiegu endermolift w tym gabinecie? polecacie? jakie efekty?

Gość gość
powiem tobie tak, zabieg nie jest tani, ale jeśli chcesz, zeby Twoja twarz wyraźnie odmłodniała, była bardziej zmiękczona no i wyglądała zdrowiej, to będziesz zachwycona ja byłam na tym zabiegi i polecam, ;)

Gość gość
co prawda nie robiłam botoxu, ale byłam na wielu innych zabiegach i uważam że to miejsce może pochwalić się skutecznością w walce z wieloma niedoskonałościami :) istotne sa też ceny, jednak w tym wypadku, nie mają one kluczowej roli

Gość gość
dziewczyny, a ja bym chciała wiedzieć co sądzicie o przedłużeniu rzęs i jaką metodę wybraliście w tym salonie, bo z tego co widzę to są trzy i sama nie wiem na którą sie zdecydować ile się tu płaci za ten zabieg? czy każda metoda jest inaczej płatna? i jak długo twa zabieg???

Gość gość
ja wybrałabym metodę 2:1 – dzięki której nastepuje delikatne zagęszczenie, dzięki któremu spojrzenie staje się bardziej wyraziste wiesz , w sumie zależy jaki efekt chcesz osiagnąć dla mnie najważniejsza jest objętość, nie długośc, ale objętośc, stąd wybrałabym metodę 2:1 zabieg trwa do 3 godzin, w moim przypadku trwał 2 h ja za metodę w/w zapłaciłam 200 zł, więc niedużo

Gość gość
polecam szczególnie zabieg Pelleve, który zrobił na mnie ogromne wrażenie jeśli chodzi o oznaki starzenia długo szukałam zabiegu idealnego na moje problemu i tym zabiegiem okazał się być Pelleve, który jest bezpieczny, bez stosowania znieczulenia, nie ma krwawienia i siniaków i przede wszystkim daje niesamowite efekty wygładzenia zmarszczek jestem bardzo mile zaskoczona tym zabiegiem

Gość gość
witam dziewczyny, chciałabym wiedzieć co sądzicie o endermologii jak te zabiegi wpłynęły na waszą sylwetkę? ja mam spore boczki, chciałabym się ich pozbyć do lata i wyglądać dobrze wyczytałam gdzieś że endermologie są skuteczne a wy jak myślicie? jakie wrażenia po zabiegach ? pytanie kieruję do osób, które się na tym znają i miały okazję skorzystać z zabiegów

Gość gość
endermologia,to naturalna redukcja tłuszczu i zwiększenie jędrności byłam,uważam,że jest to najbardziej skuteczny zabieg antycellulitowy :) jestem zadowolona zabieg jest bezpieczny dla ciała,do tego pozytywnie wpływa na jędrność polecam!!!

Gość gość
ile kosztuje jeden zabieg endermologii? czy daje coś jeden zabieg? czy jednak trzeba wybrać się na całą serię?

Gość gość
1 zabieg180 zł kostium do zabiegu100 zł Pakiet 10 zabiegów + kostium GRATIS1680 zł więc opłaca się raczej serię zabiegów wykonać w moim przypadku po pierwszym zabiegu były pierwsze minimalne efekty, ale ja chciałam osiągnąć naprawdę duży efekt, więc zdecydowałam sie na serię zabiegów

Gość gość
jestem zachwycona zabiegiem ultraformer nie wiem czy ktoś z was był na tym zabiegu, ale w każdym razie polecam, bo to świetny zabieg liftingujący do tego zabieg jest nieinwazynjy :)

Gość gość
czy przed zabiegiem ultraformer jest znieczulenie ? i powiedzcie mi ile kosztuje jeden zabieg? czy po pierwszym zabiegu jest już widoczny jakiś efekt?

Gość gość
zgadza się, po pierwszym zabiegu widać już pierwsze efekty o znieczuleniu nic mi nie wiadomo ;) nie wymaga rekonwalescencji i są zdecydowanie mniej bolesne niż zabiegi operacyjne ceny zaczynają się od 1400 zł nie jest to tani zabieg, ale godny uwagi

Gość gość
Zabieg nie wymaga głębokiego znieczulenia, a lifting skóry widoczny już po jednym zabiegu!:) wiem to z własnego doświadczenia

Gość gość
co sądzicie o wypelnianiu zmarszczek kwasem Neauvia ? przez kogo wykonany jest zabieg?

Gość gość
moim zdaniem to bardzo nowoczesne i skuteczne rozwiązanie w niwelowaniu zmarszczek zabieg jest wykonywany przez specjalistę chirurga Dariusza Myśliwego

Gość gość
co polecacie na opadający owal twarzy?