Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrajka

dziwne zachowanie ex

Polecane posty

Gość mrajka

na początku września rozstałam się z chłopakiem, po ponad dwuletnim związku. powód? dużo sprzeczek, kłótni bez powodu, ciężki okres w życiu, w pewnym momencie po prostu się poddałam i zerwałam. przez prawie dwa miesiące milczałam, nie odpowiadałam na smsy, ograniczyłam nasz kontakt do zera, w tym tygodniu zadzwoniłam poinformować o nowym numerze telefonu. długo rozmawialiśmy, umówiliśmy się na spacer. przytulał, pytał czy kogoś mam, chwalił mój wygląd, kiedy zadzwonił mi telefon, nerwowo zerkał na ekran, był miły, wręcz kochany, tylko ja zachowywałam spory dystans. od tamtego spotkania zaczął mnie ignorować. zadzwoniłam do niego w czwartek, powiedział, że jest na spotkaniu, nie może rozmawiać. odezwał się kilka godzin później, kiedy spałam. napisał mi 3 wiadomości, w tym, że odezwie się jak będzie wracał z Krakowa. ok, czekałam. zadzwonił po 21, nie odebrałam, byłam w wannie. oddzwoniłam, prowadził z kimś rozmowę. oo godzinie napisał "coś ważnego? odezwę się jak będę w domu" , nie ukrywam, że trochę mnie to wkurza, że nie potrafi wygospodarować 10 minut na rozmowę ze mną, nie wiem jak odbierać jego zachowanie, co o tym myślicie?

Gość gość
myślimy żeś głupia :) taka zdystansowana po rozstaniu, kontakt ucina a jak tylko numer zmieniła to leci jak piesek poinformować eks? po co??? :D wykorzystał to, spotkał się, pobajerował przez chwilę i mu się znudziło więc zachowuje się jak Twój BYŁY facet :D a Ty się nie ośmieszaj i przestań go nagabywać