Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM

Kochanie spełnijmy nasze fantazje, Ty wiesz czego chce ja wiem

Polecane posty

Gość gośćM

Czego Ty chcesz. Przeciez czekam na Ciebie, naprawmy to proszę. Usunęłam Twój nr pochopnie. Może jakimś cudem tu wyjdziesz. Chce Cię przyciągnąć myślami bo wierze w siłę przyciągania... Kocham Twój dotyk i tesknie za nim. Wrocmy...

Gość gośćM
Nie mam I czekam na moje kochanie ciągle aż zatesknilam za mna. Ją tesknie za wszystkim od Jego oczu osobowości po Jego ciało i dłonie które uwielbiam. Naprawmy to... Siła przyciągania...

Gość gość
Dobrze Kochanie. Skupmy się i razem powiedzmy ommmmmm. Wszystko wtedy się naprawi, bo w siłę medytacji też chyba wierzysz, prawda?

Gość gośćM
Nie. Wierze tylko w siłę przyciągania. Wiem że On musi o mnie myśleć a ją chce żeby myślał na tyle intensywnie żeby w koncu się odezwal. I tak musimy się spotkać. Musimy to zrobić, pewnie tam się spotkamy doprowadze do tego i tak bo muszę, bo potrzebuje , bo kocham, bo jestem uzależniona. Jesteś narkotykiem. I muszę mieć stale dawkę Ciebie. Doprowadzasz mnie do szalenstwa, wciaz jestem na haju, milosnym haju. Ty o tym wiesz, umieram z zazdrosci o Ciebie. Chce żebyś poczuł teraz tęsknotę do mnie wierze że Ci teraz wyśle ta energię...

Gość gośćM
Pragniesz mnie a ja Ciebie. Przestan być już tak uparty i honorowy Kochanie. Wysyłam do Ciebie energię.. Musisz się do mnie odezwac. Umieram z zazdrości. To mnie zabija. Wiesz jak bardzo Cię chce więc nie zwlekaj. Wiem chcesz mi zrobić na złość i odbierasz mi Siebie, droczysz się że mną. Proszę już przestan. Jesteś okrutny bo wiesz że jestem o Ciebie bardzo zazdrosna i potrzebuje Cię, a wszystko to robisz z premedytacją Draniu. To sprawia, ze myślę o Tobie i to bardziej niż zwykle. Prędzej czy pozniej spotkamy się, jeśli nie tu to tam. Nie pozwalają mi o Sobie zapomnieć.

Gość gość
Napisz kim jesteś i do kogo to a nie jakieś farmazony bazgrolisz :-)

Gość gośćM
Jestem M.pisze do JKG on jeśli by tu cudem wszedł to będzie wiedział. Ale wysyłam do Niego energię.......Kochanie nie drecz mnie już i napisz do mnie. Spotkaniu się naprawy to zacznijmy od początku, pożądam Cie no i oczywiście Twojej osoby pragnę bo zakochałam się w Tobie..... Naprawy to. Zacznijmy od początku. Tesknie za Takimi dłońmi. Nie znecaj się nade mną nie odbieraj mi Siebie, bo gasne bez Ciebie...

Gość gośćM
Nie Marzena. A ją wciąż Ci wysyłane energię, czekam na Ciebie, na to żebyś do mnie napisał i żebyśmy się spotkali. Potrzebuje Cię, tesknie i nie mogę znieść myśli że jakąś inną mogłaby zastąpić moje miejsce przy Tobie... Nie bądź już taki uparty i honorowy. Nie drocz się że mną...

Gość gość
skończ juz z tym wysyłaniem energii bo to nielegalne jest

Gość gość
możesz jedynie sprzedawać enegie odpowiedzialnym za jej przesył podmiotom gospodarczym inaczej cie przymkną:P

Gość gość
przykładowo gdyby twój ukochany postanowił spozytkować te energie w gospodarstwie domowym albo jeszcze gorzej rolnym do zasilania jakich urządzeń to nie dośc, że ciebie wsadzą za nielegalny przesył energi to jeszcze jego wsadzą za nieuczciwe praktyki handlowe (czyt. za łamanie monopolu)

Gość gość
taka ta twoja miłośc jest:P

Gość gośćM
Fakt to uczucie ma coś wspolnego z prądem, bo jak jesteśmy blisko siebie to aż ikrzy między nami i jest w powietrzu elektryczność... Obys o mnie myślał Skarbie....

Gość gość
nie mów o tym głośno bo nas zamkna w klatce faradaya i karzą sie pieprzyc ąz do naładowania kondenstorów