Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręka mistrza

Jestem inna, wiem

Polecane posty

Gość ręka mistrza

to trudne. Nie stygmatyzujcie mnie od razu. Potrzebuje się wygadać a tu w sumie sporo mądrych, doświadczonych ludzi. Jestem osobą homoseksualną, żyję swoim życiem. Zawsze miałam w głębokim poważaniu relacje z innymi ludźmi, w sensie wiecie- te bliższe. Jestem takim niestandardowym typem człowieka, zamkniętym w sobie, nie rozwodzę się nad pierdołami, mam trochę albo nawet bardzo taki kolokwialnie określany męski styl bycia. Czuje taką jakby samotność i brak poczucia samorealizacji w sensie uczuciowym? Czasem jak się nad ty zastanawiam- do takich wnisoków dochodzę i to sugeruje serce.. ale nie chce nawiązywać relacji. Raz: nie umiem, dwa: przeraża mnie to, trzy: to zaprzeczenie mojego ja. Jak odciągnąć myśli? Jak się odnaleźć?

Gość PanGag
'mam trochę albo nawet bardzo taki kolokwialnie określany męski styl bycia. ' - masz kobiecy styl pisania, masz męski styl bycia, czy jesteś w stanie dogadać się z facetem, czy babochłop szukający kobiety ?

Gość ręka mistrza
czepiasz się jakichś durnot, co to ma do rzeczy? Pytam o konkrety. Babochłop? Rozumiem, że masz na myśli przede wszystkim kobietę, która nie byłaby dla ciebie atrakcyjna, luz. Z góry zakładam, że i ty nie jesteś atrakcyjny dla mnie- ze względu na sposób wyrażania się, to sprawa drugorzędna, jesteś mężczyzną. Dzięki za "dobre słowo"

Gość gość
nie mozesz sobie po prostu znaleźć jakiejś dziewczyny? :(

Gość gość
"Wezmę lesbę lub dwie, zmienią się gdy wejdę w nie" :classic_cool:

Gość gość
ha! łatwo mówić :P spotykałam się z mężczyznami wcześniej :P Czuję się źle w takiej roli, wiesz nie mój gust, błagam nie gadajcie o takich rzeczach abstrakcyjnych. :/ Pytam tylko czy jest jakiś sposób żeby sobie poradzić z tak chooyowym uczuciem?

Gość gość
Żadna abstrakcja, 100% real ;) Znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, a z czasem twój "problem" przestanie ci przeszkadzać ;)

Gość gość
że niby danie d**y jakiemuś typowi zrobi ze mnie sto pro hetero? xD

Gość gość
"(...) a tu w sumie sporo mądrych, doświadczonych ludzi. " :D to Ci się udało :P

Gość Dggcf
Nie rozumiem czemu nie mozesz sobie znalezc dziewczyny?przeciez pelno jest dziewczyn les lub bi:)