Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSkołowana

Jak odczytać intencje faceta? Jak ich rozszyfrować?

Polecane posty

Gość gośćSkołowana

Z czego mogą wynikać pewne zachowania faceta? Jak odróżnić te dobre od złych? jak odróżnić czy facet pomaga w czymś,bo jest dobry, a jak od tego,że jest materialistą i liczy na kasę w zamian, albo sex??? Da się to jakoś odróżnić?

Gość gość
nie ma nic za darmo. Za każdym "darmowym", "dobrym" i "bezinteresownym" gestem czai się ukryty rachunek, o którym informacje były przemycone tak drobnym drukiem, że się ich nawet nie dostrzegało. Z grzeczności, wymuszonej przez konwenanse w społeczeństwie, facet może Cię, co najwyżej, w drzwiach przepuścić,

Gość gośćSkołowana
20.01,bardzo mądry wpis i tego właśnie się obawiam. Obawiam się, ze jego intencje nie były czyste. Facet zajął się mną wyjątkowo i był przy tym bardzo miły i dobry. Wiem, że innym aż tak nie pomagał w podobnych jak mój przypadkach. I teraz zastanawiam się czego chciał w zamian.Nie potrafię go rozszyfrować.

Gość gość
faceci rzadko sa bezinteresowni

Gość gość
Bywają??? Pomagają bezinteresownie? Bez oczekiwania na podziękowania w naturze lub gotówce? Jak to odróżnić?

Gość gość
facet nie bywa bezinteresowny taka jest prawda.zawsze czegos oczekuja. po czasie wszystko wyplynie.

Gość gość
Tytul powinien byc jak wyczuc frajera co da sie w ciula za friko zrobic.

Gość gość
może są ludzie którzy pomagają za friko i nie czują się frajerami,nie pomyślałeś?sama pomagam jeśli jestem w stanie i niczego nie oczekuję od innych

Gość gość
ja też pomagam jak mogę i niczego nie chcę w zamian i co więcej znam przynajmniej dwóch facetów, którzy też mają taki charakter

Gość gość
pomagasz bo jestes kobieta , facet bezinteresownie nie pomoze.

Gość gość
ja pomagam bezinteresownie,zwierzętom i niedołężnym staruszkom ,faceci od kobiety mogą zawsze czegoś chcieć taka ich natura,k***sy ich swędzą i to nie jest do końca ich wina,jak byś się czułą jakbyś miałą taką wielką łechtaczkę przecież to przerąbane