Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kluska24

odchudzanie

Polecane posty

hej wszystkim mam 24 lata i ważę 71 kg mój problem to taki ze wszędzie gdzie chodzę to wszyscy mnie ino kuszą a moim marzeniem jest ważyć 50 kg przy wzroście 158 cm tylko mój problem jest taki ze nie mam z kim ćwiczyć a sama nie mam silnej woli do ćwiczeń .

Namów jakąś koleżankę lub zapisz się na jakieś zajęcia fitness - w większych siłowniach chodzi tam o 20-30 kobiet i jest fajna atmosfera, więc znajdziesz tam towarzyszki do ćwiczeń

Gość AskaBuczek
Czesc dziewczyny a propo odchudzania tzn diety silowni ,cwiczen. Chętnie podpowiem doradcze piszcie na pocztę : askabuczek02@gmail.com

Gość gośćlilianka
Jestem tego najlepszym przykładem żę dzięki tabletka mozna schudnąć. Odpowiednio pracując nad sobą, dbając o dietę i biorąc Foreverslim, naprawdę można utrzymać fajny efekt.

Gość gość
Uważa, że dzięki super tabletkom nie osiągnie się sylwetki bez efektu jojo. Przerabiałam, mam wrażenie wszystko. Jak się ma wspomagacza i się nie je, to w pewnym momencie się chce jeść i jest bum. Mądra zbilansowana dieta, a do tego ćwiczenia, to sposób na sylwetkę . Kwestia jeszcze co jeść i jak, a w tym temacie pomogło mi Centrum odchudzania i odżywiania. Wiele się nauczyłam , przekonałam do ćwiczeń i mogę sie cieszyć od ponad roku wagą mniejszą o 15 kilogramów.

Gość elaaxc
mądra i zbilansowana dieta to połowa sukcesu, do tego jeszcze musi być odpowiednia ilość ruchu. u mnie niestety jest z tym ciężko bo ze względu na uraz kolana mogę pozwolić sobie jedynie na szybkie spacery a co za tym idzie efektywność spalania znacznie spada w tym przypadku. zaczęłam więc brać tabletki iqgreen w celu szybszego spalania i poprawienia pracy metabolizmu więc zobaczymy jak to będzie mi teraz szło.

Gość gość
W pracy raz jedna koleżanka wspomniała nam o tabletkach novoslim. Opowiedziała jak schudła i przekonała mnie i jeszcze jedną koleżankę do zakupu. Obecnie stosują już 4 koleżanki i na każdą działają te tabletki. Dokładnego ich wyniku nie znam. Sama schudłam już 9kg w 2 miesiące stosowania!!

Gość gość
musisz pamiętać, tak jak to napisały dziewczyny wcześniej, że ważna jest również dieta, i ćwiczenia. Poczytaj sobie: http://wiecznaplaneta.pl/ znajdziesz tam informacje na temat suplementów diety i ogólnie o zdrowym odżywianiu.

Gość gośćLuba
Ja także myślałam że już mi nic nie pomoże.Ale dałam się przekonać do zakupu Foreverslimu i teraz nie żałuję.Co mogę ci poradzić wprowadź trochę ruchu np.zrezygnuj z samochodu jeżeli nie masz daleko do pracy .Z jakiś czas zobaczysz pierwsze efekty.

Gość gość
Ja przeszłam przez wszystkie tabletki i gace i diety z vitalii, bez rewelacji myślę, że to działa tak jak chcemy żeby działało wydajemy kasę i czekamy na spektakularne efekty wiesz, trzy kluczowe zmiany wprowadziłam w życie: nie jem cukru, nie jem kolacji i chodzę wszędzie na piechotę Mam też taką umowę, trzyma mnie i chudnę. Wszystko działa jak się trzymamy wyznaczonych założeń, trzeba mieć bat nad sobą mam taki kontrakt: www.mojkontrakt.pl schudłam już 8 kg, jeszcze 2 w końcu zmień jeden, dwa nawyki , to przynosi zmiany na zawsze- dieta jest na krótko i wraca się do swojej wagi lub więcej. powodzenia we_ra

Gość gość Edyta L
Ja zgodzę się bodaj z gośćLuba (?) Nie od dzisiaj wiadomo,że otyłość to złe nawyki żywieniowe i brak ruchu, do tego jeszcze jak mamy nawyk zajadania stresu (np w pracy) to jesteśmy "ugotowani" Dlatego, jeżeli chcemy faktycznie schudnąć, (przynajmniej ja przyjęłam taką metodę), to powinnyśmy zacząć od przeanalizowania naszej diety i poprawienia jej. I nie mam tu na myśli głodzenia się po 500 kcal przez 4 miesiące, po czym po schudnięciu, miesiącu euforii wrócimy do poprzedniej wagi z naddatkiem. Nie powinniśmy po prostu jeść więcej jak potrzebujemy. Nie wiem zapotrzebowanie energetyczne mamy na 2500 kcal, to nie jemy ich 4000 bo te pączki takie rewelacyjne, tylko staramy się trzymać limitu (ja akurat starałam się jeść mniej o 300 kcal niż faktyczne zapotrzebowanie). Do tego przykład z samochodem jak najbardziej odpowiedni, choć wiele z nas niestety ma taka pracę, ze samochód może być jej narzędziem, ale to zawsze można iść po zakupy, a nie jechać, do koleżanki spacerkiem, a nie jechać...itd. Ja tez stosowałam foreverslim. I tu faktycznie rewelacja - pomimo,że wcześniej najlepszym lekarstwem na stres były żelki w pracy, tak po fs, nie było podjadania... Powiecie, ile kalorii aż tak mają żelki... Fakt, sztuka mało... ale przy stresującym 12 godzinnym dyżurze potrafiłam oprócz posiłków pochłonąć ich ponad kilogram...No i do tego systematyka z ćwiczeniami. Nie ma że się dzisiaj nie chce, nie ma że dzisiaj coś mnie boli... I to cały mój sposób. Walka trwała 4 miesiące. Waga spadła o 16 kg...

Gość gość
najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Slimcea. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień izaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 14kg przez 12 tygodni, czyli 3 miesiące stosowania.

Gość gość
a jak się czuje szybszy metabolizm?????