Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam na okropnym weselu, żałuje że poszłam i wydałam swoje pieniadze!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

nie dosc ze było to na jakiejś totalnej dziurze, wiocha pod warszawa dobre 40 km od niej. jakaś wiocha, to jeszcze do tego zespół był wieśniacki i przygrywał wiochę w stylu 'siekiera motyka', żaracia było za dużo i myślałam już że żygne nim, do tego pan młody miał rozine wieśniaków co musieli iść o polnocy zamknąć krowy ://////

Gość gość
autorka pewnie mieszka od roku w warsiawce...

Gość gość
pani ze stolycy. nie mam pytan.

Gość gość
tak ja jestem z warszawy ale moi rodzice tu sie ze mną przeprowadzili jak miałam 5 lat. pochodzimy z północnej Polski ale wieśniactwo to coś co nas obrzydza, dlatego zwialiśmy ze wsi. a tu jak na złość kuzynka postanowiła wyjśc za człowieka ze wsi i z poworotem pcha sie w wiesniactwo. nie po to nasz dziadek śp. stamtad sie wyrwał.

Gość gość
ha ha ha jakie wieśniackie podejście kobity ze stolicy

Gość gość
autorka, po co pokazujesz swoje prostactwo po forach? jesteś obrzydliwą i perfidną patologiczną kłamcą ,chamką, prostu totalnym dnem! pewnie koleżanki miały dobre wesele a tej znowu w życiu nie wyszło :)

Gość gość
autorka - ze stolicy a głupia :) :) to smutne, ze masz problemy ze sobą i z ludzmi, zazdrość cię bierze ze inni maja lepiej a ty klepiesz biedę, ale to przez swoją głupotę i zawiść.

Gość gość
Żeby nie to wieśniactwo to nie miałabyś co jeść buraczaro z wielkiego miasta. Mleko pijesz? No tak paniusie piją z kartonu a nie od krowy. Ty wyszłaś ze wsi ale wieś nie wyszła z ciebie...nawet w tej twojej warszawce...i już nie wyjdzie.

Gość gość
hahaha, droga autoreczko , jesteś największą wieśniarą z całego towarzystwa, tylko sama tego nie widzisz :D

Gość gość
Autorka ma rację. Sama nie znoszę wiejskich i żenujących wesel i na nie nie chodzę. Kuzynka miała wesele na wsi z disco polo i durnymi weselnymi zabawami. Poszłam stamtąd jak najszybciej się dało.

Gość gość
Nie przesadzaj, widać że nigdy nie byłaś w towarzystwie nabzdyczonych snobów myślących tylko o tym że są lepsi od wszystkich wokół. Doceniłabyś twarzystwo szczerych normalnych ludzi od czasu do czasu. A mleko które pijesz krowy dają i ktoś się nimi zajmuje. Nie są to kosmici ani najniższa kasta tylko ludzie, jedni z nas.

Gość z wwy
mleko mogę kupić w markecie a chleb w piekarni.

Gość gość
gość dziś autorka już prowadzi monologi - nieładnie! nawet do pięt nie dorastasz ludziom ze wsi , na gębie tapeta, zamiast mydła- kolońska za 3 zety - obrzydliwość - a w domu syf!

Gość gość
A ja nie chodzę generalnie na takie imprezy, bo nie lubię. Nie rozumiem takiego podejścia - iść, najeść się za pięciu i obgadać po powrocie ;-(

Gość gość
to po chuj tyle żarłaś, głąbie warszawski

Gość gość
a żarła, żarła bo najlepsze wędlinki to te ze wsi a że w domu bida że aż karaluchy z głudu padają, ale to nic ona z miasta to widać i czuć :)

Gość gość
Ja też jestem z Warszawy i to nie od piątego roku życia i właśnie wczoraj/dziś byłem na weselu na wsi , niedaleko Płocka i stwierdzam że było z***biście :)

Gość gość
dobra luzik,wieśniaki,toż to prowo

Gość gość
przecież widać że z autorki miastowa gnida.