Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Gdy mialam 8 lat, zakochał się we mnie 11 latek z osiedla. Ja,śliczna dziewczynka, do tego zawsze zadbana i radosna,dobrze się ucząca,z gronem koleżanek, duma rodziców .. on z 1 kolega, z czasem biegał na place zabaw I bywal w miejscach gdzie bawili się jego rowiesnicy, z patologicznego domu, przecietny z wygladu,biedny ,zle sie uczyl. Juz wtedy mial powtarzac klasę. Któregoś razu podszedł jego kolega. Powiedział mi że x sie zakochał. Ja nie wiedziałam jak zareagować , musiałam zrobić dziwna minę bo ten kolega był trochę zawiedziony i powiedział Eee dobra I poszedł. Dopiero wtedy zauważyłam że mi się przygląda i robił to wcześniej ale nie byłam tym zainteresowana. Chyba wszyscy z osiedla a nawet i dalej wiedzieli. Jego matka była mną zachwycona,w zartach mówiła że będę jej synowa. rodzice mi mowili zebym sie nim nie interesowala i tak tez zrobilam.. czasami myslalam o nim jedynie. Potem zaczelam spotykac się z chłopakami, on nadal patrzył na mnie kiedy się mijalismy. Rozmawiał o mnie z grupka chłopaków kiedy ich mijalam. Potem on skończył w jakimś ośrodku i wrócił po 3 latach, ja ledwo go pamietalam,on nadal patrzył ale już tak nie pozeral wzrokiem. Potem już powoli zaczął mnie olewac tzn nie patrzył tak nachalnie jak kiedyś, czasami zerknal,gdy się mijalismy . Teraz mam 23 on 26 Lat. Ma dziewczynę, ale nie patrzył na nią tak jak na mnie. Kiedy widzi mnie czy moich rodziców spuszcza głowę. Co to oznacza ? Że nadal coś czuje czy po prostu mu wstyd?

Gość gość
to oznacza jedno wielkie g****o i coś sobie ubzdurałaś dziewczynko, zejdź na ziemie masz 23 lata:O

Gość gość
Nie ubzduralam sobie nic , co to za ton? Masz problemy ze sobą?

Gość gość
ty za to masz problemy z d**y i jeszcze normalnym ludziom takiemi pierdołami głowe zawracasz, luuuudzie nie podnosi głowy czy to coś oznacza?! k****a masz 23 lata dziewczyno dorośnij ogarnij się!

Gość gość
Może się napiła, bo normalnie by nie pytała co oznacza, że jakiś typ z dzieciństwa podnosi lub opuszcza głowę :D

Gość gość
Co za tluki tu siedzą

Gość gość
"Kiedy widzi mnie czy moich rodziców spuszcza głowę. Co to oznacza ? Że nadal coś czuje czy po prostu mu wstyd?" jak ja tak robię to z wielu powodów i zaley to od okoliczości i osoby

Gość gość
moze to nic nie znaczyc :/ ale ci sie przypomnialo... 23 lata a o takich p*****lach :O chociaz fakt, ja tez z nostalgia przypominam sobie takie rzeczy, chlopakow, ktorzy za dzieciaka mowili mi "jestes seksi" dziecinnym glosikiem :D a teraz mnie omijaja szerokim lukiem hahah