Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Przeszłam chyba wszystkie stany umysłu, Po dwudziestu latach uświadomiłam sobie że żyję z socjopatą kameleonem. Mamy córkę 17 lat. To co dzieje się w domu to horror . Próbował maksymalnie mnie od siebie uzależnić. Ale się nie dałam, natomiast bardzo chciałam ratować rodzinę. 1. On i córka jakby odizolowali się -wszechobecny komputer. 2.Moje próby odciągnięcia ich , czymkolwiek kończyły się głupia baba wariatka 3. Próby odwoływania się do sumienia ,płacze itd- nic, nie rozumiałam co się dzieje. 4. Odkryłam romans- wypiera się, to ja mam kochanków 5. Sprawdzanie, kłamstwa, odwracanie kota ogonem ( kameleon ale ja jeszcze tego nie wiem) 6.informacje dot.jego matki- szok! Długi!!!! i informacje jakie pieniądze rowaliła. Majątek! 7. Zaciera ślady na moich oczach wymienia dysk w kompie, czyści telefony. Jego tel zabezieczony. Kasperski, pin.Zimny obojętny, ale próbuje jeszcze mnie omamić Dla dziecka dobry aż do przesady , wcześniej gdy była mała wiele razy ją przed nim broniła. 8.Odkrywam że mam szpiega w telefonie. wymieniam. Próbuje na nowy milutko przesłać mi dzwonek z nagraniem córki gdy miała 4 latka. Nie daję. Szok! Wściekły! 9.Rozmowy dot. Problemów jego matki ,nic go to nie obchodzi (okazuje się że kontaktują się regularnie) pracuje na poważnym stanowisku. 10. Córka zamyka się przedememną. Tracę z nią kontakt. Próby rozmów tłumaczenia nic zaczyna zachowywać się jak on. Kłamie w oczy .wypiera się. 11. Nie daję rady .to co mi mówił co robił żeby mnie zgnębić szok. Nie wierzę że dzieje się to naprawdę. 12.Rodzina daj spokój! Zostaw to. Widzą wszystko inaczej 13. Zaczynam się znieczulać- moim pocieszycielem staje się piwo! 14. Nadal mam nadzieję że wszystko da się wytłumaczyć. On oczywiście wykorzystuje to. Stałam się alkoholiczką, i wszystkie problemy stąd 15. Sprawia że rodzina widzi biednego schorowanego, zaniedbanego męża żony alkoholiczki. Córka za nim. 16. Kilka tygodni temu pojechałam na działkę sama, do pracy miałam na 2 zmianę , wróciłam rano przed 8. Jej łóżko było zaścielone. Zamarłam i on i ona na mnie naskoczyli. Do tej pory nic nie podejrzewałam. Ale wtedy przewinął mi się film , jak córka przestaje chcieć jeździć na działkę bo ja chodziłam na grzyby lub pieliłam a ona była z nim sama. Jak uciekałam wyganiana z domu a gdy wracałam była obojętna bez emocji. Jak wypominałammu że mi powiedział , że woli grube bo mają duże cycki, a ona przez ostani niecały rok schudła prawie 20 kg. Nie mogę przestać o tym myśleć. Byłam skupiona na tym co jest między mną a nim, i tym całym bałaganem dookoła. Nie sądziłam nie przypuszczałam, nawet w najgorszych snach. Nie wiem co robić. Staram się wyprzeć to z umysłu. Bo naprawdę zwariuję. Dużo niepewności. Wiem że ja muszę uciekać , ale co z dzieckiem? Czy możliwe żebym miała urojenia? Ale na wszelki wypadek do psychiatry jestem umówiony.

Gość gość
Przepraszam za literówki to słownik

Gość gość
Nie chcę jej skrzywdzić, i tak i jej i mnie jest źle , wiem że się boimy , na razie muszę obserwować bo może być to uznane za zemstę. Mam nadzieję że jest do mnie uprzedzona bo piłam piwo. Były awantury. I jest buntować. A ja jestem zmęczona psychicznie.

Gość gość
Ale że on molestuje córke do tego?

z tego co napisałaś można wywnioskować, że nawet jeśli Twoje podejrzenia są słuszne to wygląda na to, że Twoja córka jest identyczna jak jej tata i razem postanowili Cię zgnębić wykończyć. bo przecież gdyby coś się działo wbrew jej woli powinna właśnie unikać ojca jeździć na działkę po to,żeby przed nim uciec.....albo on ją zastrasza sama nie wiem strasznie to skomplikowane. ja bym na Twoim miejscu wzięła ją do psychologa na siłę.

Gość gość
Ratuj córke i siebie, wyprowadź się/ rozwiedź . Cokolwiek

Gość gość
Ja wariowałam bo właśnie tak czułam że chcą się mnie pozbyć. Nic z tego nie rozumiałam. Ale gdyby tak do końca była za nim , i jeśli moje gdybanie są słuszne to nie schudłam tak szybko. Musi coś być że tak robi , może musi.

Gość gość
Chcę kupić kamerki szpiegowskie, o podsłuchu wie, a że to jego konik to może ma zagłuszacz czy coś. Jak na razie chcę być pewna że jest bezpieczna.

Gość gość
Córka schudła 20 kilo przez niecały rok? To ile ona teraz waży? 30 kilo? Może twój mąż załapał bruzdogłowca szerokiego od tej zdziry, co ma z nią romans i zaraził córkę. Takie lafiryndy co czepiają się żonatych mają najgorszego syfa

Gość gość
Nie wiem ile w tym prawdy a ile twoje urojenia i nieprawdziwe wnioski, nie znam Was i Waszej rodziny, nie znam zdania twojego meza ale ja w twojej sytuacji zrobilabym jedno. Po cichu zalatwilabym sobie urlop na kilka dni, wzielabym corke i nie mowiac nic mezowi pojechalabym z nia. Jezioro, morze, gory gdzies gdzie macie blisko, gdzie mozecie pobyc same ze soba, spacerowac, rozmawiac. Powiedz jej o wszystkim, o swoich obawach, nie naciskaj, traktuj z troska i powaga, walcz o wasza relacje. Po tych dniach powinnas juz miec jasnosc sytuacji

Gość gość
To nie takie proste. Gdy zaczynały się kłopoty jużwtedy nie chciała ze mną nigdzie chodzić. Moja mama powiedziała że oni się mnie boją. Nie raz wyprowadzali mnie z równowagi klikanie całymi dniami. Prośby groźby nic nie pomogło jak grochem o ścianę. Simsy inne rzeczy, to ja miałam obowiązki pies zakupy ugotować. Byłam i jestem traktowana jak powietrze.

Gość gość
Moja mama powiedziała że oni się mnie boją. x I prawidłowo niech się boją :D

Gość gość
Tak tylko ja jestem sama. Wyszłam za mąż i chciałam dzieci by kochać i być kochaną a nie straszną. A to właśnie się stało. Ból psychiczny był nie do wytrzymania. Zdawanie sobie sprawy z tego że dwie osoby które kochałam ponad życie traktują cie jak przedmiot, i stajesz się ich przeciwnikiem był okropny. Byłam u lekarza i brałam uspakajacze, bo winna byłam tylko ja, ale myśl że ktoś taki jak a będzie na prochach też dołowała.

Gość gość
A co do jej wagi w zeszłym roku ważyła 75 kg , teraz 54. Byłyśmy u lekarza na badaniach , bo często bolała ją głową, a czasami po prostu słabo się czuła, wyniki są idealne, aż lekarz była zaskoczona

Gość gość
Dla mnie to Ty Jesteś chora psychicznie, lecz się.

Gość gość
Zajmij się czymś, znajdź pasję.Znajdź dla siebie znieczulacz bez procentów. Przestań być niewidoczną służącą w domu.Olej czasem gotowanie,czy inny obowiązek, a zamiast tego idź z córką do kina. Pomysł z wyjazdem we dwie też jest dobry.Nie skupiaj się na mężu tylko na córce.W tej chwili po prostu użalasz się nad sobą.Zacznij działać.Zrób coś dla siebie, wychodź z domu, rozdziel obowiązki, niech sobie radzą gdy Ciebie nie ma.Najlepiej zabieraj córkę ze sobą.Schudła? Idźcie na fitnes, siłownię, basen, czy jakąś zumbę. Muszisz spędzać z nią czas bez męża.Inaczej nie odbudujesz relacji. Nie pij.

Gość gość
To już wiem i tak robię ale dzięki. Czekałam czy pościeli łóżko. Pościeliła . Kamień z serca. Boże ulga. Ale dzięki wszystkim za zainteresowanie. A o nim już nie myślę inaczej jak zniknąć i uwolnić się całkowicie. Po prostu to co robi jest zdolny do wszystkiego Socjopata nie kocha nikogo. Dlatego o nią się martwię.

Gość gość
To pościelone łóżko ma aż takie znaczenie?

Gość gość
A co do jej wagi w zeszłym roku ważyła 75 kg , teraz 54. Byłyśmy u lekarza na badaniach , bo często bolała ją głową, a czasami po prostu słabo się czuła, wyniki są idealne, aż lekarz była zaskoczona xxx Częsty ból głowy oraz osłabienie powoduje niedobór witaminy B 12 w organizmie, a przyczyną bardzo często jest zarażenie tasiemcem. Lubi córka sushi i inne wynalazki? Powtórz badania i zmień lekarza