Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aristoteles

Jak sprawić żeby uczucie wróciło i kobieta zrozumiała że kocha po 8 latach

Polecane posty

Tak jak w temacie. Jestem z dziewczyna prawie 8 lat mielismy raz rozstanie 2 lata temu bo mnie "nie kochala", walczylem o nas pol roku po czym uczucie w niej wrocilo i bylo jak dawniej teraz po 2 latach znowu cos sie psuje ona nie umie odnalesc uczucia do mnie itp nie wiem jak mozna kogos nie kochac po takim czasie. Dodam ze jak zaczynalismy ona miala 15 lat, ja 21 i bylo cudownie, a teraz ona chce wielkiej milosci, chce mnie kochac bezgranicznie i zalezy jej na nas nadal jak wynia z naszej ostatniej rozmowy. nie wiem co mam robic i co o tym myslec. Nie jestem jakims pieprzonym idealem ale kocham ja i nie wyobrazam sobie zycia bez niej.... jest duzo takich par i biora slub i sa szczesliwi ona poprostu zachowuje sie niedojrzale bo jak mozna nie czuc milosci do kogos ale zalezec mu na tym zwiazku...pozatym ona do mnie przyjezdza spedzamy razem czas ona sie czasem nudzi jak mam prace no ale co zrobic.... popelnilem pare bledow w naszym zwiazku ale staram je naprawic byc dla niej bardziej czuly i opiekunczy przede wszystkim....zareczyny byly, zawsze ja wspieram ..zawsze! tylko to ze jeszcze nie ma slubu mielismy razem wyjechac i zamieszkac ale teraz nie wiem jestem u niej czesto nocuje itp widac ze w jej oczach jest to cos caly czas... wiecej ostatnio rozmawiamy smieje sie jak cos powiem wczesniej wpadlismy w rutyne i nraklo czulosci w pewnym momencie , tereaz rozmawialismy powaznie i zalezy nam na sobie wiemy czego od siebie oczekujemy itp...najciekawsze jest to ze ona nie myslala o odejsciu, tylko ja jej dalem czas do ogarniecia sie z uczuciami, a ona mi powiedziala ze nie wyobraza sobie zeby nie wiedziala co sie ze mna dzieje i jak ja sie czuje ..... w nocy sie przytula do mnie i widac ze jej na mnie zalezy to nie tylko slowa....

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.

Gość gość
ona była za młoda, jak zaczynaliście, pewnie teraz zastanawia się, czy nie weszła w ten związek za szybko. Może czuje, że to nie to, że chce czegoś innego od życia - no bo jak w wieku 15 lat można podejmować decyzje na resztę życia?

jest juz oki uczucie wrocilo chce byc ze mna i zalezy jej na nas i widac to ze kocha bo okazuje to uczucie . wiec te 8 lat nie bylo na prozno :) nawet w lozku jest o wiele lepiej;) i jest bardziej uczuciowa i calusna. itd ;) wkurzam ja ale widac ze jest bardzo tolerancyjna i w ogole :)