Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość56

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość56

bylam z facetem 5 lat bylo wszystko idealnie doadywalismy sie , bylismy dla siebie jak przyjaciele i jako, kochajaca sie para . Byly zareczyny , mieszkanie razem , owszem byly drobne sprzeczki kłotnie jak w kazdym zwiazku ale nigdy nic powaznego . Pare tyg temu postanowil ze lepiej bedzie jak sie rozjedziemy poniewaz ma pustke i nie potrafi kochac , ze musi ciagle udawac osobe ktora nie jest . bardzo mnie to zabolalo naprawde go kocham byl to dla mnie ogromy cios . po rozstaniu ciagle mowil ze jemu mnie brakuje ze teskni ze zalezy mu na mnie , ze jak by mogl chcialby mnie kochac . po jego wyprwadzce odkrylam ze pisze z jakas kobieta gdy z nim o tym porozmawialam powiedzial ze to tylko ktos wazny ze ona go rozumie i ze ma meza z ktorym jest szczesliwa i che=ce ulozyc sobie zycie ale nie dalo mi to spokoju , dlaczego pisal z nia jak kiedys pisal ze mna , jego odpowiedz byla taka ze brakuje mu mnie dlatego pisze tak ze mna . ciagle do mnie dzwoni pisze mowi ze jemu brakuje mnie przyjedza , odwiedza mnie , niewiem co o tym myslec jak by mnie tak naprawe nie kochal to by nie chcial miec ze mna kontaktu czy ma jakis problem ciagle mowi ze jest nieszczesliwy ze jest pusty wyprany z uczuc czy moze zauroczyl sie w niej i nie warto abym dalej , sie staralla o nasz zwiazek .

Gość gość
Waszego zwiazku juz nie ma. Facet sie zakochal w innej, ale ze ona zajeta, to zwierza sie tobie jaki to on nieszczesliwy!!! Halo, wez go pogon w p**du...

Gość gość
nie no, co ty! ona się będzie teraz "starała o nasz związek" ha ha ha ha ha ha ha ha ha skąd się takie idiotki biorą???

Gość gość
To fi/ut a nie mężczyzna