Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie

Polecane posty

Gość gość
I'm fine... :) ale widze, ze Wam tez humory dopisuja. Lobuzice.

Gość gość
Sorrki piszę bez ładu i składu..mam totalną pustkę. Wszystko niby już było choć tak na prawdę to prawie nic jeszcze nie było.Chcę to jakoś wyrazić..opisać ale nie wiem jak ,brakuje mi słów.Może lepiej byłoby stanąć twarzą w twarz i pomilczeć jak kiedyś.Wtedy wszystko było dużo prostsze...i takie realne.

Gość gość
Ja łobuzica??

Gość gość
ale 'wtedy' jeszcze nie bylo miedzy nami?:) Chyba to nie Ty... :) albo na pewno

Gość gość
No tak usmiech sama już nie wiem co było pierwsze. Chyba najpierw były oczy potwm był uśmiech a na końcu..dłoń..niby tylko tyle a wszystko w temacie.

Gość gość
To dobrze że u Ciebie ok:) Lubię sny o Tobie, To tak troszkę jakbyś był obok😘

Gość gośćgóralka doszywana
12.55to ja tu piszę do niego.!

Gość gość
Pisz, przecież nikt ci nie broni.

Gość gość
Chyba nie uda mi sie dziś odwiedzić grobów swoich bliskich bo komuś od rana nie chce się ruszyć tyłka z wyra.Pewnie znowu celowo mi to robi.Jak zwykle wymówka że boli go głowa.Co niedzielę tal sie zachowuje śpi cały dzień.Nic nie pomaga w domu a w tygodniu robi chlew To co ma w łóżku i wokół łóżka to jakaś totalna porażka.Wykoncze sie przez niego..kiedyś.

Gość gość
Robi tak bo wie jak ważne to święto w moim pojęciu.Wie że jestem od niego uzależniona ,cieszy sie moją krzywdą albo wyedy kiedy może mi przeskodzić w czumś na czym mi zależy.Chciałam odwiedzić groby dziadkow babci..wujków cioci i tego chłopaka a tu lipa.Pozostało mi tylko pomodlić sie za nich.

Gość gość
Dlaczego uzalaj sie na tego .... na tym topicu? :) Wsiadaj w autobus i zostaw go z flaszka.

Gość gość
Autobusy dziś nie jezdzą zresztą mam 18 tych grobow w roznych kierunkach..ponaddto konczy mi się kasa.Zostało mi tyle co na bilety na autobus do pracy,a wypłata dopiero za 10 dni:-(On nie pije alkoholu ..po prostu celowo gra mi na nerwach...bo wie że mi na tym zależy.Wstyd że nawet na grób swego ojca nie poszedł a ma go na miejscu.

Gość gość
No to gratulacje.

Gość gość
Nie dziękuję..mam tylko nadzieje że moi bliscy zmarli mi to wybaczą że nie odwiedziłam ich nie z mojej winy.

Gość gość
To przykre. W przyszlym roku lepiej to zorganizuj. Oewiedz grobu w spokoju w innym czasie. Powodzenia z tym byczkiem :)

Gość gość
Taki już jest złośliwy do szpiku kosci..i jak tu porządnie dzieci wychować kiedy on taki przykład im daje.Boję się że one w przyszłosci też będą miały wszystko w d***e..aczkolwiek staram sie im dawać ja sama dobry przykład i wszystko tłumaczę.Kolejny dzień mam spieprzony.Migrena he he tak jasne..co tydzień migrena .Wstanie pewnie dopiero jutro rano.Poszedł spać wczoraj wieczór.Zawsze wszystko na mojej głowie .Dom praca dzieci szkoła..przychodzę wyczerpana a w domu syf.Dobra już sie nie żalę..sama nie wiem czemu to napisałam ale coś mi się zagotowało i tyle.

Gość gość
Jak miałam zorganizować?cały tydz w pracy byłam i wczoraj też.Groby mam w promieniu 50 km.No pewnie że odwiedzę w innym terminie tylko pytanie kiedy skoro pracuję .Nie życz mi powodzenia bo on już ma dawno kogos innego dlatego ma wszystko w d***e.Ok.jego sprawa ale żeby grob swojego ojca też mieć gdzieś?masakra i dzieci to widzą.Koszmar.Chyba wezme dzieci i sami pojdziemy spacerkiem przynajmniej pod krzyzem i u tescia znicze zapalić.Miłego wieczoru.

Gość gość
Ah i wiem że robi to celowo bo wie że mam ogromny sentyment do rodziny..krewnych nawet tych zmarłych.On nie jest wcale uczuciowy nawet swoją rodzine ma gdzies.Nie pozwole zeby taki przykład dawał dzieciom.Stale mowi że szkoda mi paliwa..robi tak bo wie że mnie to boli i że mi zależy.:-(pa.

Gość gość
Sorry że "mu "dzkoda na paliwo.

Gość gość
D**erelek mi poprawił humorek..złożył ogień w kominku a ja zrobiłam ciepłej herbaty z miodem i z cytrynką.Nawet buraczki do obiadku mi dzisiaj d**erelek starł a potem skomentował ze takiego obiadku to nawet w restauracji nie ma.Pojde jutro po pracy na cmentarz.Chociaż tyle .

Gość gość
Dobranoc.

Gość gość
No widzisz jak dobrze miec chlopa w domu. :) Ale ja do tej, ktora mowi: , ze lubi'... Jak tam stress swiateczny? Slonce bylo?

Gość gość
Jaki z niego chłop ..toć to jeszcze dziecko.Lubić ..lubię zależy kogo:-)Chmury były u mnie:-(

Gość gość
A stress..ma się dobrze.:-)

Gość gość
Nie ma Ciebie... GN8

Gość gość
No niema mnie a co znaczy GN8?

Gość gość
Hej:) Niedawno wróciłam, zmarzłam i bardzo przydałby się jakiś przytulaniec;)

Gość gość
Ty się z nią przytulasz???

Gość gość
online? ;-)

Gość gośćgóralka doszywana
Nie kłam że tylko online.Nier wierzę Ci