Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co takiej chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta w związku (pozamałżeńskim) podrywa kolegę z pracy, klei się do niego etc. okazuje te wszystkie symptomy zainteresowania. Oczywiście zataja przed nim, że ma kogoś, unika tematu, ucieka z pola widzenia gdy on do niej dzwoni, albo udaje że jej nie zależy na nim, mówiąc ze musi sobie kogoś poszukać.. Robi tak przez długi czas i nagle któregoś dnia, opowiada przy tym koledze w którym się buja, do swojej koleżanki, o planach na weekend, wyjeździe ze swoim facetem itp???? Kolege ignorujac. Po co ta szopka???

Gość gość
Identycznie było u mnie!!!! identycznie, może ktoś to wyjaśni?

Gość gość
ta kobieta nie jest warta zainteresowania, a robi tak bo lubi być w sferze zainteresowania ogółu. wygląda na to, że mimo iż z kimś jest to chciałaby wzbudzić w tym koledze pożądanie. bawi się nim. daj sobie z nią spokój, takie kobiety są nic nie warte.

Gość gość
11:35 Może to ta sama laska? No ja się poczułem jakbym dostał kosza, bylem zazenowany sytuacja. Więc zaczalem ja olewac, a ona się na mnie obrazila i patrzyła takim wzrokiem jakby chciała zabić.

Gość gość
Dziwnie to odbierasz.

Gość gość
To taka kobieta, ktora sie w ten sposob dowartosciowuje. Wiesz,na zasadzie wszyscy na mnie leca,bo ja jestem taka z******ta. Ma feceta,ale ty czy ktos inny i tak ma za nia latac i ja dowartosciowywac. Mowi ci zachowaniem,patrz jaka jestem swietna,mam faceta,ale ty za mna lataj,stan na uszach ,bo lubie popatrzec,pogadac i posluchac. Mam taka znajoma,jest zenujaca.

Gość gość
To nie ta sama laska. Ja pisze o facecie. Nie o jakimś gówniarzu 17letnim tylko dorosłej poważnej osobie. Dlaczego tak robi?

Gość gość
Niekoniecznie musi się przez to dowartosciowywać.Może zwierza sie koleżance bo jest jej ciężko w życiu a Ty zaraz tak to jakos dziwnie na swoj sposob sobie tłumaczysz.Pewnie nie rozmawia i nim celowo tylko po to zebys słyszał.To głupie jaki w tym cel.Jesli zajeta mowi o swoim to liczy na odwrotny skutek...a nie zainteresowanie.

Gość gość
A co jeżeli facet się zachowuje tak jak autor opisał, mogę być pewna ze mu się podobam ale słyszałam jak opowiadał koledze kiedyś o prezencie dla niej lub o innych rzeczach np jak było fajnie na 30stce znajomego itp, ja to slyszalam, tak jak inni. Dlaczego?

Gość gość
13:13 Zrobiła to specjalnie żebym slyszal byliśmy tylko we trójkę, wiem, że miała powód żeby się na mnie zdenerwować ale żeby w ten sposób to rozwiązywać? Myślę że o dowartosciowywanie się nie chodziło, bo na powodzenie raczej nie narzeka i wydawalo mi się ze zaangazowala się ucziciowo, jednocześnie nie chcąc dać tego po sobie poznać. Po paru dniach jej się odmienilo i znowu zaczęła być zainteresowana ale mi się odechcialo na co ona zareagowala wściekłościa i potem udawala że mnie w ogóle nie zna.